Приходите от видео услуги на Netflix за първото тримесечие на

...
Приходите от видео услуги на Netflix за първото тримесечие на
Коментари Харесай

Netflix с рекордна печалба заради ръст на абонатите

Приходите от видео услуги на Netflix за първото тримесечие на 2020 година са рекордните 709 милиона $, което е повече от двойно повече от същия интервал на предходната година, оповестиха от компанията.

С внезапното повишаване на броя на клиентите, акциите на компанията в началото скочиха с 10%, само че приключиха търговията със спад от малко под 1%. Печалбата на акция възлиза на 1,57 $ с доходи от 5,77 милиарда $. През отчетния интервал услугата е попълнена с 15,8 милиона нови клиенти. Wall Street предвижда облага на акция от 1,65 $ за доходи от 5,76 милиарда $. Според Street Account се чака нарастване на международната база на клиентите в района от 8,2 милиона.

В писмо до акционерите Netflix съобщи, че чака внезапно нарастване на феновете и абонаментите през това тримесечие, само че предизвести за предстоящо понижаване на феновете и закъснение на растежа, когато хората се върнат на работа. 

Компанията чака увеличение на броя на платените клиенти по целия свят през второто тримесечие със 7,5 милиона души, само че предизвести, че това са " най-много догатки ". Ето за какво Netflix чака спад на чистия напредък през третото тримесечие.

Датите за излизане на сериалите и филмите, които се чака да излязат през второто тримесечие, са настоящи и ще вървят по проект, защото фотосите им към този момент са завършили, оповестиха от компанията.

„ Netflix се върна към своите резултати преди покачването на цените и компанията не мисли за друго нарастване на цените, поради актуалната обстановка ”, съобщи продуктовият шеф на Netflix Грег Питърс.

Излизайки отвън първичната фаза на рецесията, обаче, Netflix ще се изправи пред нови провокации. Производството спря, откакто Netflix даде обещание да отдели 150 милиона $, с цел да помогне на промишлеността да преодолее рецесията. Компанията сътвори фонд от 100 милиона $ за подкрепяне на служащите от телевизионната и филмовата промишленост, наранени от рецесията, и отпусна 30 милиона $ за подкрепяне на организации с нестопанска цел и кино екипи в страни, където Netflix има огромно наличие.

„ За да възобнови производството си, Netflix ще се опита да се поучи от настоящия си опит в фотосите в Исландия и Южна Корея. Компанията опитва с издаването на ново наличие, както беше със сериала " Любовта е сляпа ", когато няколко епизода бяха пуснати едновременно. Зрителите към момента желаят да получат всички епизоди едновременно, а компанията няма проекти да се отдалечава от този метод “, разяснява Тед Сарандос, шеф на наличието в Netflix.

Изпълнителният шеф на Netflix Рийд Хастингс похвали конкуренцията, като съобщи, че е впечатлен от това какъв брой бързо Disney + притегли 50 милиона клиенти. Той обаче добави, че Netflix ще се опита да поддържа настоящата си библиотека със наличие на анимационно наличие, с цел да продължи да се състезава с шоутата на Disney. Хейстингс е убеден, че неговата компания ще получи своя дял от аудиторията и нито един от конкуриращите се играчи на поточния пазар няма да може да примами цялата публика.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР