Приходите от горивата са със 7% повече. Това каза в

...
Приходите от горивата са със 7% повече. Това каза в
Коментари Харесай

Борисов: Приходите от горивата са със 7% повече

Приходите от горивата са със 7% повече. Това сподели при започване на днешното държавно съвещание министър председателят Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Novini.bg

Припомняме, че в началот на месеца показаха министър-председателят, вътрешният и финансовият министри и шефовете на служби в ГДБОП профилирана система за 24-часово следене на придвижването на горива в страната. Контролът сплотява в обединен център системите на Министерство на вътрешните работи, Националната организация за приходите, организация "Митници " и Морската администрация. Денонощното наблюдаване цели да потвърди на всички българи, че горивото, което купуват, е качествено и дава отговор на действителната цена на нефта, съобщи тогава Борисов.

Новата система в Междуведомствения координационен център за противопоставяне на контрабандата разрешава 24-часово непрекъснато видеонаблюдение на всеки един танкер с гориво, който влиза на което и да е пристанище в България.

Служители от всички служби, в особено изолирано помещение, наблюдават доставката на гориво, преточването му в цистерни, обработката му в рафинерии и доставката му до бензиностанциите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР