Приходите от билетите за финала за Купата на България ще

...
Приходите от билетите за финала за Купата на България ще
Коментари Харесай

БФБ дарява приходите от билетите за финала за лечението на Самуил

Приходите от билетите за финала за Купата на България ще бъдат дарени за лекуването на Самуил Владимиров. Допълнително, на касата на ДКС „ Васил Левски “ от БФБаскетбол ще разположат кутия за събиране на средства за животоспасяващата интервенция на младия баскетболист.

Финалът на шампионата за Купата на България сред тимовете на Рилски състезател и Левски Лукойл ще се играе на 3 март в ДКС “Васил Левски “ във Велико Търново. Началният час на дуела е 17:30. Билетите към този момент са в продажба на касите на залата, в Културно-информационния център в града, бензиностанции и мрежата на ticketpro.bg и са с цена 5 лева

Юношата на Левски и Шампион 2006 Самуил Владимиров се нуждае от наложително лекуване. 18-годишният Сами е с израстък в мозъка, който би трябвало да бъде отхвърлен до две седмици. За осъществяването на животоспасяващата интервенция родителите на Сами се довериха на доцент Герганов от Международния неврологичен център в Хановер (INI Hanover). По думите му, отстраняването на тумора е допустимо, ако интервенцията не се отсрочва. Ако интервенцията бъде осъществена в точния момент, може да се чака цялостно възобновяване.

За незабавната и доста комплицирана интервенция на Сами са нужни над 50 000 Евро, които фамилията му не може да обезпечи в този къс период. Всеки който желае да подкрепи фамилията на Самуил и да подари средства може да го направи, като внесе средства в банкова сметка: BG65CECB97901004227500 - Боряна Владимирова или PayPal акаунт [email protected] Boryana Vladimirova.

Средства се събират и ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР