Приходите на Robinhood са се удвоили до 565 млн. долара

...
Приходите на Robinhood са се удвоили до 565 млн. долара
Коментари Харесай

Robinhood удвои приходите си през второто тримесечие

Приходите на Robinhood са се удвоили до 565 млн. $ през второто тримесечие, подсилени от големия скок в търговията с криптовалути. Това излиза наяве от доклад за облагите на компанията.

Акциите обаче потънаха в извънработната търговия, откакто от приложението за търговия предизвестиха, че забавянето на комерсиалната интензивност ще удари приходите през настоящото тримесечие, написа CNBC.

Приходите набъбнаха с повече от 131% за интервала, приближавайки се до високия диапазон на прогнозите на Robinhood. За същото тримесечие преди година приходите са 244 млн. $, до момента в който сега са 546 млн. $.

Парите от търговия с криптовалути възлизат на 233 млн. $, което е повече от половината от всички доходи от преводи. Общата сума на събраните от преводи средства е 451 млн. $. Делът на приходите от цифрова валута се усили до 51%, неколкократен растеж по отношение на регистрираните 17% през първото тримесечие.

След рекордните резултати за интервала от Robinhood предизвестиха вложителите, че индикаторите през третото тримесечие могат да бъдат повлияни от забавянето на търговията. Нетните загуби са 502 млн. $ или 2.16 $ на акция.

Търгуването с крипто, което компанията вкара за първи път през 2018 година, набъбна през последните няколко години. Днес Robinhood предлага седем разнообразни монети, в това число биткойн, етериум, доджкойн и лайткойн.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР