Приходите на Левски от новата кампания Левски е вечен надхвърлят

...
Приходите на Левски от новата кампания Левски е вечен надхвърлят
Коментари Харесай

Сините фенове събраха 500 000 лева за 20 дни от кампанията Левски е вечен

Приходите на Левски от новата акция " Левски е безконечен " надвишават половин милион лв., оповестяват от клуба. Обявената сума е тъкмо 498 873,79 лв., като прави усещане, че най-стабилното перо е маркетинговото посредством продажби на продукти във фенския магазин.
 "Сините " почитатели преизпълниха задачата от акцията "Левски е безконечен "
Ето какво пишат от " Герена ":

ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА! ДА! Правилно четете! Близо половин милион лв. са събраните средства за по-малко от 20 дни от началото на акцията „ Левски е безконечен “!

Ако сумата кара Вашето „ синьо “ сърце да тупти по-бързо, това най-вероятно се дължи на обстоятелството, че с сходен непрекъснат принос на последователите „ Левски “ решително върви към финансова самостоятелност. Всичко зависи от нас самите!

Сумата от 498 873,79 лева в действителност е впечатляваща, само че като че ли върховете, които слагаме ден след ден, идват да покажат, че единството на „ синята “ общественост в действителност има поразителна мощ! Сила, която е почтена освен за почитание, само че и която би трябвало да ни дава самочувствие и убеденост за бъдещето!

Представяме ви в резюме доклада по обособените пера за първите 19 дни:

Билети от мачове 131 738,85 лева (в тази сума не влизат закупените билети за дуелите „ Септември “ – „ Левски “ и „ Левски “ – „ ЦСКА-София “)

Виртуални билети 65 860 лева * (приход от виртуални билети, в това число от мача „ ЦСКА 1948 “ – „ Левски “)

Магазин 194 232,70 лева

Дарения 50 626,37 лева

Членски карти 30 699,02 лева

Абонаментни карти 25 716,85 лева

Следващият дуел на нашите момчета е в сряда, в четвъртфинален конфликт от шампионата за Купата на България против тима на „ Септември “. Припомняме ви, че мачът се играе на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, без значение, че сме посетители ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР