Приходите на компанията възлизат на близо 16 млн. лв. за

...
Приходите на компанията възлизат на близо 16 млн. лв. за
Коментари Харесай

CLICO България расте от бизнес с киберсигурност

Приходите на компанията възлизат на близо 16 млн. лева за 2020 година

„ 2020 беше година на доста провокации във всеки един аспект”, споделя Александър Стаменов
(снимка: CLICO България)

Решенията за периметрова сигурност не престават да генерират максимален дял от приходите на CLICO България – профилиран дистрибутор в региона на сигурността, построяването на мрежи, ръководството и техническата им поддръжка.

Останалите решения от портфолиото на компанията също бележат забележителен растеж, като за някои посоки той е трицифрен. По данни от неотдавна излязлата ранглиста Digitalk101, CLICO България резервира своята четвърта позиция измежду ИКТ дистрибуторите с доходи, доближаващи 16 милиона лв..
още по тематиката
„ 2020 беше година на доста провокации във всеки един аспект. Разбира се, в това число и в областта на киберсигурността. През цялата година наблюдавахме извънреден растеж на броя и типовете атаки”, разяснява Александър Стаменов, районен управител на CLICO България.

Въпреки несигурната 2020 година, дистрибуторът продължава възходящата наклонност, като усили екипа си с 20% и разгласи нови партньорства с Recorded Future, Splunk и SentinelOne.

Компанията оперира интензивно в България от 1996 година, като през годините работи с повече от 70 партньорa в страната и има над 2 000 осъществени плана. CLICO България е поделение на полския дистрибутор CLICO, който е позициониран на пазарите в Източна Европа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР