Приходите и печалбите на Exxon Mobil за четвъртото тримесечие намаляха

...
Приходите и печалбите на Exxon Mobil за четвъртото тримесечие намаляха
Коментари Харесай

Exxon преодолява високите такси и падащите цени на суровия петрол през четвъртото тримесечие, за да достигне най-високите очаквания за печалба

Приходите и облагите на Exxon Mobil за четвъртото тримесечие понижиха дружно с цената на петрола и енергийният колос беше съкрушен от тежка обвързана такса за амортизация за регулаторни проблеми в Калифорния. Въпреки това регистрира постоянна поправена облага и компанията усили тримесечния си дял.

Акциите се покачиха с 2% преди отварянето на пазара в петък.

Приходите за трите месеца, завършили на 31 декември, понижиха до 84,34 милиарда $ от 95,43 милиарда $. Това не доближи 91,81 милиарда $, които чакаха анализатори, интервюирани от Zacks Investment Research.

Exxon завоюва $7,63 милиарда, или $1,91 на акция, за тримесечието. Година по-рано тя завоюва 12,75 милиарда $, или 2,25 $ на акция.

Текущото тримесечие включва такса за амортизация в размер на 2,3 милиарда щатски $, от които 2 милиарда щатски $ са свързани с регулаторни спънки в Калифорния, които са попречили на активите за произвеждане и разпространяване да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР