Приходи в размер 856 512 лева са били събрани по

...
Приходи в размер 856 512 лева са били събрани по
Коментари Харесай

„Мачът на надеждата“ събра повече от 800 хил. лв., отиват а онкоболни

Приходи в размер 856 512 лв. са били събрани по време на „ Мача на Надеждата “, проведен от фондация „ Стилиян Петров “ на 6 септември, оповестиха уредниците на проявата, която се организира на 6-и септември тази година на Националния стадион „ Васил Левски “.

Рекордьорът по брой мачове за българския народен тим и някогашен футболист на „ Селтик “ и „ Астън Вила “ събра родни и задгранични футболни звезди за събитието. Повече от 20 хиляди души си купиха билети за дуела, който приключи при атрактивното 3:3, напомня Българска телеграфна агенция.

„ Благодарим от сърце на всички хора, които бяха на стадиона, на спонсорите и тези, които се включиха по другите канали за подаяние. Без вас всичко това нямаше да се случи. Най-вече благодарим, че давате вяра на толкоз хора, които се борят с тази подла болест. Показахте, че българинът е с положително сърце и постоянно е подготвен да помогне. Накарахте ме да се усещам същински горделив, че съм българин. Нищо не може да опише страстта и заряда, които аз и моето семейство изпитахме на стадион „ Васил Левски “. Дълбок реверанс пред всички вас “, съобщи Стилиян Петров.

Набраните средства ще бъдат разпределени сред лечебни заведения, профилирани в битката с онкологични болести, както и за хора, които се борят с тях.

DMS акцията продължава. Всеки, който желае да помогне, може да го направи като изпрати DMS STAN на номер 17 777 за всички мобилни оператори; с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions; или с банков превод към Български дарителски конгрес, IBAN: BG06UBBS80021026072940, съображение: DMS STAN.

В околните дни фондация „ Стилиян Петров “ ще провежда и търг в поддръжка на огромния футболист и треньор Петър Хубчев, който също се бори с подлата болест.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР