Приготвят ли се да правят гонка в центъра на столицата?

...
Приготвят ли се да правят гонка в центъра на столицата?
Коментари Харесай

Порше дрифти на жълтите павета в София, ето защо трябва да им отнемат колите

Приготвят ли се да вършат гонка в центъра на столицата?

Порше с „ баровски ” номер с 4 шестици дрифти на жълтите павета в София, във видео, което бързо натрупа известност в следващата неуместна обществена мрежа. Клипът обаче сграбчи вниманието на Диана Русинова – шеф на Българската организация за ръководство на превоза и ръководител на Борда на шефовете на Европейския център за транспортни политики.

„ Ето за какво би трябвало да им се лишават колите! Това Порше СВ6666ХК, което “дрифти ” на жълтите павета е ръководено от същия субект, който предходната година едвам не умъртви няколко деца размазвайки в колата им друго Порше, Дали Столична дирекция на вътрешните работи ще сформира акт на този? Мисля, че е повече от явно, че се подготвят да вършат гонка в центъра на София… ”, написа Русинова.

Тя засяга злополука от преди тъкмо една година, когато на пътя сред Ахтопол и Царево, по думите ѝ същият лидер – тогава 20-годишен, се е врязал с Порше 911 Турбо в Рено Мегана на две момчета. Тогава въпросният лидер, чието малко име е Георги, обясняваше, че е изгубил надзор над колата и се е забил в паркираното рено. Пробите му за алкохол и опиати бяха негативни.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР