Приготвили сме няколко трудни главоблъсканици, които да раздвижат ума ви,

...
Приготвили сме няколко трудни главоблъсканици, които да раздвижат ума ви,
Коментари Харесай

Daily Mirror pub quiz: 20 трудни теми за тестване на общите ви познания този петък

Приготвили сме няколко сложни главоблъсканици, които да раздвижат мозъка ви, до момента в който навлизаме в уикенда - само че на какъв брой въпроса ще отговорите вярно?

Ако се чувствате подготвени за предизвикването, тогава дръпнете стола си и се пригответе да бъдете на скара по някои съществено сложни тематики. Днес ще ви задават въпроси по необятен набор от тематики, в това число водещи на известни телевизионни излъчвания, съпругите на Хенри VIII И предходни министър-председатели.

Да се ​​надяваме, че сте освежили литературата си като Малки дами и От мишките и хората може да наподобява обезпокоително. Умниците също по този начин ще получат шанса да раздвижат остарялото сиво вещество по всички въпроси, свързани с науката, тъй че може би си коства да изхвърлите старите си учебници.

Така че, в случай че сте в въодушевление да ви прецакат главата, няма по-добро време да ревизирате общите си познания в нашия демонски занимателен тест по-долу. Можете също по този начин да играете против другари и семейство, с цел да разберете кой е висшият мозъч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР