Пригответе се за вълнуващо пътуване през януари 2024 г. с

...
Пригответе се за вълнуващо пътуване през януари 2024 г. с
Коментари Харесай

3 токена, които може бързо да реализират 4x през януари 2024 г: Bonk , Retik Finance и Shiba Inu

Пригответе се за вълнуващо пътешестване през януари 2024 година с три токена, който може да са подготвени за трогателен 4х скок! Подгответе се за взривоопасния капацитет на Bonk (BONK), динамичните нововъведения на Retik Finance (RETIK) и все по-популярната Shiba Inu (SHIB).

Тези токени дават обещание изпълнено с адреналин странствуване из крипто сферата, където нетърпеливите вложители ги чакат вълнуващи благоприятни условия и бързи облаги.

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance е в челните редици на революционизирането на световния финансов пейзаж посредством своите новаторски децентрализирани финансови решения. С визията да децентрализира банковия бранш, Retik Finance вкарва цялостна екосистема, предопределена да даде опция на физически лица и предприятия по целия свят.



Едно от водещите ѝ оферти е DeFi дебитната карта – новаторско решение, направено въз основата на Web 3.0 Wallet технологията. Тази карта дава на потребителите най-бързия и комфортен способ за потребление на техните криптоактиви в международен мащаб. Retik Finance има за цел да преодолее пропастта сред сферите на криптовалутите и фиатните валути, предлагайки безпроблемно обединение на цифровите и обичайните финанси.

Retik Finance дава необятен набор от функционалности за своята децентрализирана платежна мрежа. Те включват отворени и мащабируеми консенсусни протоколи, светкавична мрежова технология за транзакции в действително време, необятна поддръжка на криптовалутни заплащания в разнообразни сюжети и бърз достъп до съществени SDK и API за безпроблемна интеграция с POS приложения.

Протоколите на децентрализираната мрежа на Retik Finance покачват оперативната успеваемост и понижават разноските посредством функционалности като арбитраж на разногласия, настойничество, кредитен скоринг, надзор на риска, битка с измамите и клиринг. Платформата също по този начин е предопределена за широкомащабни търговски приложения с разнородни благоприятни условия за заплащане и комфортни за потребителя стандартизирани интерфейси за смарт контракти.

Retik Finance предприе предварителна продажба, с цел да поддържа задачата си за децентрализиране на финансите. Към момента в границите на предварителната продажба са събрани общо $5,121,083 и са продадени общо 108,589,947 токена. Освен това платформата продава своя токен на стойност $0.060, което е относително на ниска цена. Това предлага на вложителите опция да се включат в плана на ранен стадий и да се възползват от евентуалния му напредък, защото идната му цена за предварителна продажба е избрана на $0.070, предлагайки на вложителите 25% облага.

Предварителната продажба на Retik Finance сега е предложила 25% облага в сегашния четвърти стадий на предварителна продажба. Анализаторите чакат идващия стадий на предварителна продажба, който най-вероятно ще завърши преди средата на януари.

> > > > Кликнете тук, с цел да закупите токени RETIK < < < <

Bonk (BONK)

В блокчейна на Solana, Bonk беше показана за първи път като меме монета. Нейното главно предопределение в екосистемата беше като токен на общността и комунални услуги. Основното му предопределение е да дава опция за присъединяване в NFT пазари, протоколи DeFi и други действия на веригата. Общността на игрите в Solana обърна огромно внимание на умната интеграция на Bonk с добре познати игри. Потребителите, които интензивно вземат участие в игрови преживявания, могат да печелят токени BONK, като усъвършенстват цената на платформата и дават тласъци за присъединяване.

BONK се трансформира в незабравим първенец в света на криптовалутите, демонстрирайки извънредно показване през 2023 година Въведена в блокчейна на Solana, тази меме монета удивително усили цената си с над 7,300% през годината, осигурявайки си позицията на най-добре печелещата измежду главните активи, съгласно скорошен отчет на CoinGecko.

Въпреки че основаването ѝ предхождаше 2023 година, BOnk претърпя внезапно повишаване на инерцията, което докара до листването ѝ на разнообразни тържища. С началото на 2024 година, разбор на AMBCrypto разкри обещаващо начало за BONK. На 1 януари токенът стана очевидец на впечатляващо 13% нарастване на цената, отразяващо позитивните пазарни настройки, при което в този момент специалистите настояват, че токенът възстановява инерцията си и може да обезпечи 4 пъти по-висока облага през януари 2024 година

> > > > Кликнете тук, с цел да закупите токени RETIK < < < <

Shiba Inu (SHIB)

В сферата на меме монетите Shiba Inu към момента е много харесвана, възниквайки от същата прелест, която направи Dogecoin прочут. Заради завладяващата си токеномика и метода, ориентиран към общността, ползата към нея е резистентен. След всеобщата китова търговия Shiba Inu още веднъж влезе в новините след релативно спокойния коледен сезон. По време на транзакция от един неизвестен портфейл в различен бяха трансферирани внушителните $44,4 милиона (или 2.4 милиарда SHIB). Въпреки че претекстовете за това прекачване на Shiba Inu към момента не са известни, чака се то да окаже огромно въздействие както върху Shiba Inu, по този начин и върху по-големия пазар на меме монети.

Скоро след тази транзакция комерсиалната интензивност на Shiba Inu набъбна с $64 милиона, а цената на токена се увеличи с 3.33%. като се има поради продължаващото разгръщане на екосистемата на Shiba Inu, вложителите имат доста позитивна вероятност за меме монетата.

С настоящата стойност на Shiba Inu от $0.000009636 вложителите могат да вземат участие в плана на рационална цена, без да се постанова да обезпечават забележителен начален капитал.

Заключение

В преследването на бързи облаги през януари 2024 година като кандидати се обрисуват Bonk (BONK), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK). Докато волатилността на Bonk, която се основава на меме, и пламенността на Shiba Inu, която се управлява от общността, се отличават, Retik Finance се откроява с новаторската си децентрализирана финансова екосистема, която свързва обичайна и крипто сферата.

С функционалности като крипто DeFi дебитната карта и фокус върху финансовата автономност, RETIK показва безапелационно капиталово предложение, което може да я направи добър избор.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР