Пригответе се за още един републикански дебат преди президентските избори

...
Пригответе се за още един републикански дебат преди президентските избори
Коментари Харесай

Кога е третият републикански президентски дебат? Вижте датата, часа и подробностите за конфронтацията на Републиканската партия

Пригответе се за още един републикански спор преди президентските избори през 2024 година Ако планирате да се включите, има няколко неща, които би трябвало да знаете преди третия републикански президентски спор през 2023 г. 

Може би се чудите: Кога е дебатът? Кой ще се появи? Къде мога да виждам републиканския спор? И ще има ли различен републикански спор по-късно? Експертите от CBS Essentials имат цялата информация за идващия републикански спор през 2023 година (и след това).

Кога е третият републикански президентски спор?

Третият републикански президентски спор ще се организира в сряда, 8 ноември в Маями. Дебатът ще бъде излъчен в 20 часа. ET и ще бъде модериран от водещия на " Nightly News " Лестър Холт, модератора на " Запознайте се с пресата " Кристен Уелкър и водещия на " Шоуто на Хю Хюит " Хю Хюит.

Както беше обявено, условията за третия спор на републиканските първоначални президентски избори през 2024 година ще бъдат по-трудни за осъществяване от втория. Кандидатите ще би трябвало да доближат 4% в голям брой анкети и би трябвало да имат 70 000 неповторими донора, с цел да завоюват място в дебата. Няколко акции обявиха, че дават отговор на условията за спор на 8 ноември 2023 година

Кой ще взе участие в третия републикански президентски спор?

Републиканската партия не е удостоверила квалифицираните участници за дебата в сряда, само че няколко акции обявиха, че са удовлетворили оценките, в това число някогашния губернатор на Флорида Рон ДеСантис, някогашния губернатор на Южна Каролина Ники Хейли, сенатора Тим Скот, някогашния губернатор на Ню Джърси Крис Кристи и биотехнологичния бизнесмен Вивек Рамасвами. Бившият вицепрезидент Майк Пенс отпадна от конкуренцията.

Бившият президент Доналд Тръмп пропусна първия републикански дебат и отсъства и от втория. През септември представител на акцията на Тръмп сподели, че Тръмп няма да участва на третия спор.

Къде да гледате третия републикански президентски спор

Дебатът ще бъде излъчен онлайн по NBC, както и по стрийминг и цифрови платформи на NBC, в това число Peacock. Повечето пакети за кабелна телевизия включват NBC. Ако желаете да се присъедините към Peacock, това е единствено $6 на месец сега.

$6 на месец в Peacock

Ако пакетът ви за кабелна телевизия не включва канала или в случай че нямате деен абонамент за кабелна телевизия, можете също да гледате дебата на Sling TV.

>

Излъчвайте поточно дебата по Sling TV на половин цена

Sling TV предлага достъп до локални филиали на NBC, Fox и ABC (където има такива), NFL Network и ESPN със своя проект Orange + Blue Tier. Също по този начин си коства да се означи: Sling TV се предлага с включено 50 часа основано на облак DVR пространство за запис.

Този проект нормално коства $60 на месец, само че стриймърът сега предлага 50% отстъпка за първия ви месец, тъй че ще платите $30. Можете да научите повече, като докоснете бутона по-долу.

Върхови характерности на равнище Sling TV Orange + Blue:

Има общо 46 канала за гледане, в това число локални филиали на NBC, Fox и ABC (където налично).Всички равнища на абонамент включват 50 часа основано на облак DVR предпазване.
$30 (първи месец)

Свързано наличие от CBS Essentials

Кога стартират офертите за Черен петък 2023 година и какъв брой дълго устоят ли?
Как да гледате довечера мача Лос Анджелис Чарджърс против Ню Йорк Джетс в понеделник вечер Футболни предложения за ранен Черен петък, в това число $1600 отстъпка за най-високо оценени хладилници, перални уреди и доста повече Вземете вечеря за Деня на благодарността с доставка: Най-добрите пуйки и гарнитури можете да поръчате онлайнНашите най-хубави мениджъри на пароли за 2023 година държат хакерите на разстояние
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР