Пригответе се за Апокалипсис! Започва да духа по-силен и студен

...
Пригответе се за Апокалипсис! Започва да духа по-силен и студен
Коментари Харесай

Пригответе се за Апокалипсис, Армагедон, студ, сняг, лед, адът ще замръзне

Пригответе се за Апокалипсис! Започва да духа по-силен и леден вятър. Наближават дъждове. Дори се възнамерява да завали и сняг. Освен, в случай че и тази година не ни изненада. Езерата ще замръзнат. Реките ще се трансфорат в големи ледени пързалки. От чешмите ще стартират да текат айсберги. Ще би трябвало да обличаме по три шапки и четири шала и най-малко две зимни якета, в случай че пътуваме до работното си място пешком. Вече е октомври. Сякаш в никакъв случай до момента в България не е имало есен. В съвсем всички утринни блокове на огромни малките екрани една от главните тематики е прогнозата за времето. И идва ли краят на света, стартирам да се запитвам аз?
Близо по 10 минути се отделят заран на всеки час за времето. После картината ни се обрисува и вечерта, в случай че сме пропуснали утринната доза прогноза. Вярно, няма доста будни рано и някой може да не е доразбрал, че идва Армагедонът. Дали е време към този момент да събираме куфарите? Най-добре, с цел да не се постанова да претърпяваме целия този стрес от захлаждането, да хванем пътя към оня завършек на света, в който е жегичка, когато у нас вилнее мраз и студ. Направо занапред да тръгваме към Индия, Индонезия или Доминикана, да вземем за пример, с цел да не ни завари тук зимата. Ако нямаме пари за тези дестинации, може да се задоволим и с топлота от хижа или вила с камина. Всъщност, не!
Най-добре да вършим като птиците - шест месеца да прекарваме в България и след това за още толкоз да отлитаме към по-топлите страни. Цяло предизвикателство е да успееш да запазиш успокоение, откакто от тв приемника непрекъснато ти повтарят какъв брой студено ще ти стане внезапно. И по какъв начин настава мразовит пъкъл. А пък ти не си квалифициран за това! Постепенно стартира да навлиза по-студен въздух, тъй като у нас се сменят сезоните. Това е обикновено за България и няма нищо ужасно! Дишайте надълбоко, умерено, няма място за суматоха! Да, колкото и да не ни харесва, лятото свърши. Но пък чак да трансформираме идването на есента и понижаването на температурите в драма, няма потребност!
 
Автор: Атанаска Маркова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР