Пригожин трябвало да бъде погребан там, където самият той е

...
Пригожин трябвало да бъде погребан там, където самият той е
Коментари Харесай

Депутат от руската Дума с екзотично предложение. Погребението на Пригожин да е в Бахмут

Пригожин трябвало да бъде заровен там, където самият той е бил подготвен да почине, а Бахмут бил тъкмо такова място.

Основателят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин да бъде заровен в окупирания Бахмут предложи депутатът от Държавната дума на Руската федерация и принципен кремълски пропагандист Виталий Милонов. Милонов разгласи концепцията в формалния си канал в Телеграм.

Според депутата в долната камара на съветския парламент, Пригожин трябвало да бъде заровен там, където самият той е бил подготвен да почине, а Бахмут бил тъкмо такова място.

" Мисля, че най-хубавото място за заравяне може би е в Бахмут. Това е последната славна точка на бойците на ЧВК " Вагнер ", сподели Милонов.

Депутатът отбеляза освен това, че Пригожин има " съществени несъгласия " с локалните управляващи, по думите му " те не воюват с мъртвите ". Авторът на екзотичната концепция разяснява думите на Владимир Путин, описващ Пригожин като " комплициран човек, който е направил доста за страната ", като мотив, че никой в ​​Санкт Петербург няма да се опита съществено да вкара някакви спомагателни политически моменти в погребението. 

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков финтира въпросите на публицисти за това дали Владимир Путин ще иде на погребението на Путин с аргумента, че върви следствие и не се знае по кое време ще може да бъде заровен създателят на ЧВК " Вагнер ", а " Владимир Владимирович е с доста натоварена стратегия ". Ако фактически погребението се проточи, няма гаранция, че до момента в който стане време да предадат тленните остатъци на Пригожин на земята, земята в Бахмут ще е още съветска.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР