Пригожин е велик“ стана Пригожин е предател“, а накрая стана

...
Пригожин е велик“ стана Пригожин е предател“, а накрая стана
Коментари Харесай

Руската армия – от втората по сила в света стана втората по сила в Украйна, сега е втората по сила в Русия

„ Пригожин е популярен “ стана „ Пригожин е изменник “, а най-после стана „ Пригожин е популярен и ще превземе Украйна, но от Беларус “. Дали виждат проблем в това, че по този начин си сменят мнението? Не, за какво? 

Това беше отговорът по опорки у нас, а в истинската страна на чудесата ситуацията беше сутринта ще го съдят за измяна, той потегли към москва, джуджето се качи на самолета и избяга, вечерта го помилваха. Дали виждат проблем и в това? Съвсем не, за какво? 

„ Болшой театр “, викат в този момент, „ е ситуацията “, „ стратезите “ били изиграли спектакъл „ за комплициране на врага “. Като под „ зложелател “, както нормално, визират запада и НАТО. Стреляха си хеликоптерите, избиха се между тях, размотаваха се сред Воронеж, Ростов и Москва, изгубиха километри от фронта против украинците, само че всичко било „ по проект “.

Същото „ по проект “, като „ Киев за три дни “. На 24 февруари 2022 година стартира противоположното преброяване на трите дни, към днешна дата сме на „ минус 484 дни “. Всичко е тъкмо. 

Като започнаха, Русия имаше втората по мощ войска в света. Поне по този начин твърдеше. С напредването на войната, стана ясно, че Русия има втората по мощ войска в Украйна. Събота стана ясно, че Русия има втората по мощ войска в Русия. Глей кво нещо…

Има едно остаряло изявление с „ Бийтълс “ от шейсетте години, в което публицист задава въпрос за това какво ще разясняват, че имало критици, които казвали, че Ринго не е най-хубавият барабанист на света, а Джон Ленън на подбив дава отговор, че „ Той, Ринго, даже не е най-хубавият барабанист в „ Бийтълс “ “. 

Та, съветската войска не е най-силната войска даже в Русия. 

(Много беше смешно, когато стана ясно, че е втората по мощ в Украйна, само че не чаках, че ще гледаме и „ дребен край “ за второ-трето място.) 

Русофилите тук обаче са уверени, че армията на градинския гном е най-великата на всички земни кълбета. Но това са същите хора, които считат, че Еврото е иго и имат вяра на това, тъй като политици, които си държат спестяванията в Евро, по този начин са им споделили. Четат уеб сайтове, които им проповядват талантливост и след това вървят на походи за мир. 

Красиво безмълвие беше настанало в събота от техните „ остриета “ – копейкин, волгата, оня, дето се мисли за Буковски, всичките лакеи на губернаторката Мутрофана. Само зеленият чорап се сети, че сме били в НАТО и трябвало да разчитаме на НАТО. После Пригожин направи кръгом и те изпълзяха от тишината. Оказа се, че тактически били следили нещата… Ти да видиш. Чели, следили и анализирали. Още не са сигурни в този момент Пригожин от неприятните ли е, та приказват за метежа и преврата, без да му загатват името и без да загатват името на „ Вагнер “ – по този начин, на общо съображение плюят, употребявайки думичките „ бунт “ и „ прелом “, нищо повече. 

Пригожин, в това време, сподели на целия свят каква жалка хумореска е джуджето, което в събота прикани хората да се обединят против злото и след това се качи в самолета и офейка. 

Зеленски остана. Путин избяга. 

Зеленски, когато съдружниците от НАТО му предложиха аероплан, с който да избяга, сподели, че му трябват боеприпаси, а не транспорт. А оня с обувките на платформи от кремъл не изчака и ехото от „ директното “ предаване на речта му да спре и към този момент беше на самолета. 

Нашите русофили викат, че путин е самоуверен, а че Зеленски бил страхливец…

Ходи ги разбери. Може би по тази причина има толкоз доста телефонни измамници по тия земи – такава плячка за изпускане ли е?! Това е като да ловиш риба в бидон. 

Пригожин сподели и какъв брой са пробойните в службите и армията на путин – никой даже не се опитваше да спре „ музикантите “ по пътя им. Чак в москва се случи да изкопаят асфалта и да пратят кремълския сатрап със аероплан на надалеч. Иначе по пътя – нищо. А в Ростов локалните се снимаха с Пригожин като с рок звезда. Толкова за „ любовта “ на народа към оня с обувките на платформи и за „ верността “ на службите и „ мощта “ на арията му. 

Въпросът в този момент е: дали другите притежатели на частни армии… те дали няма да се изкушат да повторят марша? Сезонът е открит. путин е слаб. А в тая война „ с НАТО “ – единствено да напомним – НАТО още не е пристигнало. 
_________

P.S. … не им върви на съветските патриоти у нас… оказа се, че и Лили няма да пее на откриването на пилона… Сега, в случай че и кебапчетата им вземат, защо изобщо го ляха тоя бетон в планината и защо ги разораваха тия поляни?
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР