Пригожин е само един детайл от войната. Това, което най-много

...
Пригожин е само един детайл от войната. Това, което най-много
Коментари Харесай

Петър Стоянов: Няма друга страна, чието общество е враждебно разделено заради войната

Пригожин е единствено един подробност от войната. Това, което най-вече ме тормози, е една от последствията от войната, отразяваща се директно на България - в света няма друга страна, чието общество да е по този начин враждебно разграничено поради войната в Украйна. Така разграничени не може да се караме за нещо, което се случва на открито. Това сподели президентът в интервала 1997 - 2002 година Петър Стоянов в ефира на БТВ.
Прочетете още
Той цитира китайския военачалник, пълководец и мъдрец Сун Дзъ, съгласно който в случай че искаш да победиш една страна, би трябвало първо да й деморализираш популацията. 

" Почвам да се запитвам - дотам ли е деморализирано нашето общество, че да не може да има единна позиция по нещо, което наподобява явно за другите общества ", попита риторично някогашният президент.

И добави, че концепцията, че Съединени американски щати е отговорна за разпада на Съюз на съветските социалистически републики. Точно противоположното - те направиха всичко допустимо за запазването на Съюз на съветските социалистически републики, сподели още Стоянов. Изключително в наш народен интерес да браним Украйна. Представете си огромна Турция да предяви искания към нас, че малтретираме турците в Кърджали.  

Отдавна страня да давам препоръки, само че ще си разреша да кажа нещо - това държавно управление се роди доста мъчно, беше заявено съмнение и от двете страни. Но в последна сметка се сформира и народът отдъхна с облекчение, сподели още той. Според него всекидневното говорене, че държавното управление може да падне, значи две неща - затормозява душeвността на хората и тормози българския бизнес.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР