Пригодена стая за отглеждане на канабис, оборудване за нея и

...
Пригодена стая за отглеждане на канабис, оборудване за нея и
Коментари Харесай

Откриха пригодена стая за отглеждане на канабис в района на Сандански

Пригодена стая за развъждане на канабис , съоръжение за нея и канабисови растения са открити при  акция по линия на противодействието на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Благоевград.

Проверена е къща в санданското село Плоски, населявана от 33-годишен мъж от града, в която били още двама мъже на 23 и 29 години, също от Сандански, както и мъж на 26 години от Плоски.

При инспекция на жилището чиновниците на реда разкрили пригодена стая за развъждане на растения от рода на конопа, която била оборудвана с осветителна и вентилационна системи, а в нея имало и отрязани пластмасови туби и платнени торби, в които са били засадени 42 тревисти растения . При направения полеви тест те реагирали позитивно на канабис, а общото тегло е повече от 3 кг , оповестяват от полицията в Благоевград.

В друга стая на дома полицейските чиновници намерили две найлонови торби с близо два кг суха тревиста маса, която на полевия тест също реагирала на канабис . От полицията оповестява, че са открити и центрофуга за обособяване на листна маса , вентилатори, осветителни уреди, торове и препарати за развъждане на растения.

При работата по случая са тествани коли и адреси на откритите лица, а в къща в селото, населявана от 26-годишния мъж, е открит стъклен буркан с към 60 грама канабис.

Четиримата мъже са арестувани със заповед за задържане до 24 часа, а за случая е известена способената прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР