Прието да се смята, че жените не са добри шофьори,

...
Прието да се смята, че жените не са добри шофьори,
Коментари Харесай

Тя е секси шофьор на автобус в градския транспорт, бивша звезда в OnlyFans и предизвика фурор

Прието да се счита, че дамите не са положителни водачи, само че има десетки образци, които докават тъкмо противоположното. Такова е момичето, за което ви описваме през днешния ден. Тя е единствено на 24 години, само че към този момент е избрала много сериозна и виновна специалност. Всеки ден Джоди Лий Фокс навърта сериозен километраж, тъй като е водач на градски рейс. Фокс започва кариерата си в превоза, когато е единствено на 21 години, само че нейната външна хубост и нежна възраст стават мотив да получава всеки ден мнения от разнообразни пасажери.

Виж още:

Не, не става дума за обидни думи, а за приятни похвали, а от време на време даже свалки. Някои пасажери даже стигат по-далеч, като ѝ споделят, че е прекомерно красива, с цел да работи, само че Джоди не е на същото мнение. " Когато мъжете се качат в рейса, реакциите, които получавам, постоянно са едни и същи. Казват ми, че съм прекомерно красива, т.е., че не са виждали по-красив водач на рейс. ", споделя 24-годишната хубавица, която е горда с постигнатото в специалността си.

Първоначално Джоди мечтаела да стане здравна сестра, даже работила известно време като болногледач, само че когато била на 21 години видяла публикация за набиране на водачи на рейсове и решила да се впусне в това ново за нея премеждие. Англичанката решила да кандидатства, а за шанс била утвърдена. Не поради физическите си данни обаче, а тъй като имала положителни умения зад волата, като също е изкарала съответните курсове и проби, преди да бъде назначена на виновната позиция.

Виж още:

" Винаги съм бил очарована от шофирането на рейс. Когато се возех, постоянно седях до водача и следих пътя и придвижването. Освен това, доста обичам да карам кола и взех решение да се опитвам ", споделя Джоди пред разнообразни издания. Вниманието към момичето се нараснало, откакто станала по-активна в обществените мрежи, където към момента не е инфлуенсър, само че се е запътила по този път.

Получава към този момент оферти да стане модел, само че на този стадий отхвърля всички нови работни предложения, тъй като харесва работата си и е удовлетворена. Признава обаче, че e имала профил в платформата OnlyFans, където хората са плащали, с цел да я видят гола, само че не се срами от това. 

Джоди показа в Инстаграм, че единствената ѝ цел е да покаже на повече девойки по света, че няма невъзможна работа, в случай че желаят нещо същински, то те са способни да го реализиран. А за мъжката половина ще отбележим, че това момиче не е по никакъв начин самотно, тъй като в персонален проект хубавицата е щастиливо обвързана и има дълготраен другар, с който са в чудесни взаимоотношения. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/jodieleighthebusdriver_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР