Приемственост ще има. Кабинетът ще продължи усилията си да се

...
Приемственост ще има. Кабинетът ще продължи усилията си да се
Коментари Харесай

Денков: Кабинетът ще продължи да работи

„ Приемственост ще има. Кабинетът ще продължи напъните си да се грижи за отбрана на вашите ползи “. Това съобщи министър председателят  Николай Денков

Петков отхвърля Политическа партия да имат свои хора във властта, Пеевски го поучава да се запознае с обстоятелствата

„ Без работещо държавно управление и парламент няма по какъв начин да бъде по-добре и да осъществяваме всички принадлежности на властта, жителите и бизнеса да са спокойни “, разяснява Денков.

Той увери, че няма да има смяна в главните цели.

„ През последните седмици няма сътрудник, било то задграничен или народен, който да не е почнал диалога с въпроса: „ А вие ще съумеете ли да извършите прехода “? Сигурен съм, че госпожа Габриел би трябвало да дава отговор на същите въпроси. Уверявам ви, че ние с нея нямаме подозрения в това отношение. Това, което зависи от нас, ще го създадем “, акцентира Денков, написа Българска телеграфна агенция.

„ Ще има последователност. Работим доста настойчиво в една не доста лесна среда, аз да може да се чувствате спокойни, че това, което виждате като вярна посока на развиване, ще продължи “, увери Денков представителите на локалната власт, участващи във форума.

„ Защо толкоз се подвигна градусът на напрежението? Защото има политици, има медии, които се пробват процеса на този преход да го показват в неверна светлина “, акцентира Денков.

Още през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска да се внесе изясненост в връзките сред сътрудниците във властта

Той увери, че няма битка за постове, а развой, който ще предопредели целите на държавното управление през идващия интервал на ръководство.

„ Дали ние ще продължим да работим с фокус върху битката с корупцията, промяната на правосъдната система, прекъсване на течовете в региона на обществените финанси, тъй че да има по-ефективно потребление на тази средства. Също и в обществени сфери, които години наред бяха изоставени в бюджетното финансиране. Ще загатна особено мощно повишените бюджети в региона на културата, спорта, образованието. Разбира се, в никакъв случай не стига за всички “, разяснява той.

По думите му главните цели пред България остават – влизането в Шенген и еврозоната, което ще бъде в интерес на хората и бизнеса.
„ Партньорството ни с вас се основава на тези цели “, уточни още Денков пред представителите на локалната власт.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР