Приемни за граждани с открити телефонни линии започват да работят

...
Приемни за граждани с открити телефонни линии започват да работят
Коментари Харесай

Приемни за граждани с открити телефонни линии отварят пожарникарите в Пернишка област

Приемни за жители с открити телефонни линии стартират да работят от през днешния ден до 18 септември в службите за пожарна сигурност и отбрана на популацията в Пернишка област, заяви ОД на Министерство на вътрешните работи.

Те ще са отворени всеки ден от 9.30 до 12.00 ч. Проявата е в границите на Седмицата на пожарната сигурност, която стартира през днешния ден.

Инициативата е придружена от Дни на отворените порти, които се организират от на следващия ден в Радомир, Брезник, Трън, Земен и Перник. Всички искащи ще имат опция да видят от близко техниката, с която боравят огнеборците, и да се допрян до ежедневните им занимания.

В Радомир през днешния ден ще бъде направена проява на пожарогасителна и избавителна активност. По време на Седмицата на пожарната сигурност възпитаниците на детската градина "Брезица " ще се срещнат с тактико-техническите качества на силите и средствата за реагиране при пожари, бедствия и изключителни обстановки. Турнир по тенис на маса "Перник оупън 2020 " ще срещне някогашни и сегашни чиновници на РДПБЗН.

Огнеборците ще положат венци и цветя на паметните плочи на починалите пожарникари при осъществяване на служебния им дълг - Никола Миков и Сашо Евтимов, в постройката на РДПБЗН - Перник, и в трънското село Лева река.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР