Приемът на номинации за Личност на годината приключи, в 00:01

...
Приемът на номинации за Личност на годината приключи, в 00:01
Коментари Харесай

Ето ги най-ярките личности на 2022 г., които ще се борят за статуетката Флагман

Приемът на номинации за " Личност на годината " завърши, в 00:01 на 17 януари започва онлайн гласуването за номинациите

На 12 януари в среднощ завърши приема на номинации за влиятелния конкурс „ Личност на годината 2022 “. За неповторимата бронзова статуетка Флагман, творба на бургаския ваятел Огнян Петков, ще се борят осем почтени персони, които през предходната година се трансфораха в образец за подражателство. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Това са настойникът на децата от кв. Горно Езерово  , мюсюлманинът, който строи християнски църкви -  , спортистът  , който покорява международни върхове,   от Китен, който пръв приюти и изхранва съвсем година бедстващи украински бежанци, момчетата , които избавиха давеща се жена, , които сбъднаха сакралното предпочитание на айтоското село Дрянковец да има своя черква,    , която, като шеф, трансформира Дневния център за деца и младежи с увреждания в техния обичан дом и - шеф на проспериращото ОУ " Васил Априлов " -Бургас - поради престижа, отдадеността и персоналното й отношение към работата.

Номинациите за седмото издание на състезанието за извънредно достижение, проявен подвиг и достойнство стартираха на 27 декември м.г. Читатели на Флагман.бг, институции, неправителствени организации и инициативни комитети излъчиха имената на най-ярките персони, които ще запомним с 2022 година Имахме и други кандидатури, за които ни писахте в публицистичната поща и за тях ще публикуваме обособена публикация, тъй като заслужават почитание и публично самопризнание.

Класацията от гласуването на осемте номинации ще е с тежест 50 % при изчисляването на крайния резултат. Анкетата ще започва в уеб страницата Флагман в 00:01 часа на 17 януари, ще продължи до среднощ на 26 януари. Останалите 50 % ще се оформят от вота на способеното жури, в което са включени членове с неоспорим престиж  - от разнообразни институции, сектори и организации. Журито ще бъде управлявано от ръководителя на Районната изборна комисия - в мандат Михаил Хаджиянев.

Цялата процедура по предложенията, гласуването и награждаването са под патронажа на регионалния шеф на Бургас проф. Мария Нейкова.

Официалната гала " Личност на годината 2022 " ще се организира за трети път навън, напролет на 2023 година След връчването на влиятелната премия Флагман.бг ще отпразнува и своя 12-и рожден ден с празненство за своите другари.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР