Приемането ни в Шенген се състои от три елемента. Това

...
Приемането ни в Шенген се състои от три елемента. Това
Коментари Харесай

Денков: Приемането ни в Шенген се състои от три елемента

Приемането ни в Шенген се състои от три детайла. Това съобщи министър-председателят на Република България Николай Денков от парламентарната естрада, отговаряйки на въпрос на народния представител Елисавета Белобрадова от ПГ на ПП-ДБ, по време на блиц надзор, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Приемането ни в Шенген е един от главните външнополитически цели за това държавно управление. Ако би трябвало да сумирам в какво се състои приемането ни в Шенген, то се състои от три детайла ", съобщи Денков. 

Премиерът детайлно изясни детайлно в какво се състоят тези три детайла:

" Първият е законодателството, което би трябвало да бъде признато в тази зала и законопроектите, които са в дневния ред в законодателната стратегия да бъдат признати с оптимално положително качество и оптимално бързо.

Вторият детайл е защитата по границите и по тази причина би трябвало да се продължат самодейностите, някои бяха стартирани от служебното държавно управление, така наречен " Група за деяние “, която взаимно с " Европол “ и " Фронтекс “  да се бори с хората, които провеждат транспортът на мигрантите през границата, а по-късно и през европейските.

Третата част е обвързвана с убеждаването на нашите сътрудници, че ние сме си свършили работата, което изисква дейна външнополитическа активност. В това отношение разгадавам на всички ангажирани лица – както на вицепремиера Габриел, по този начин и на президента ", сподели министър-председателят.

Денков увери, че ще направи всичко по силите си, с цел да убеди европейските сътрудници на страната, че границите на Европейски Съюз са предпазени.

" Аз ще направя всичко допустимо в идващите месеци с визити да покажем, че България е направила всичко, което зависи от нея, с цел да опазва границите от Европейски Съюз ", безапелационен бе той.

Премиерът означи, че страната ни би трябвало да обръща внимание какво се случва и на " Капитан Андреево “, където страната ни да подсигурява, че няма прекосяване на мигранти, опиати или контрабандни артикули.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР