Приемането на закона няма да стане от един път. Трябват

...
Приемането на закона няма да стане от един път. Трябват
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Не знам Нинова на колко години е, но не е вярно, че приватизаторите са само на преклонна възраст

Приемането на закона няма да стане от веднъж. Трябват ни 180 гласа за смяна в Конституцията. Дори и в коалиция за гласоподаване с Българска социалистическа партия отново няма да стигне броя. И въпреки всичко, в случай че Българска социалистическа партия не ни поддържат, процесът ще стане още по-дълъг. Това разяснява ръководителят на правната комисия и народен представител от ГЕРБ Данаил Кирилов в студито на "Денят стартира " по Българска национална телевизия.

"ГЕРБ ще предложи промени в Конституцията, с цел да отпадне отминалостта за следствие на приватизационните покупко-продажби. Възприехме да увеличим равнището на следствие и посредством промени е закона. Ние ще разясняваме единствено наказателните последствия в този закон, само че няма да има директна или наложителна последица по самата проватизационна договорка ", съобщи Кирилов.

"Останали са към 20 сдружения и обекти, които са включени в неразрешен лист. Те не могат да се приватизират. Приватизацията е завършила към 2017 година ", разкри още ръководителят на правната комисия.

"Имало е покупко-продажби, които са били разследвани и даже с обвиняване на Прокуратурата. Но множестовото от покупко-продажбите, които са отишли на съд са прекъснати по отминалост. В най-масовия и сериозен миг за приватизацията съдилищата се въздържаха, пренебрегнаха и прекратяваха производствата ", добави още Кирилов

"Не знам на какъв брой години е Корнелия Нинова, само че не е правилно, че приватизаторите са единствено на напреднала възраст ", приключи тематиката Данаил Кирилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР