Приемането на процедура за избор на нов управител на Българската

...
Приемането на процедура за избор на нов управител на Българската
Коментари Харесай

Депутатите отказаха да избират нов управител на БНБ засега

Приемането на процедура за избор на нов шеф на Българската национална банка (БНБ) отпадна от програмата на Народното събрание, призната на днешното пленарно съвещание. Предложения за това постъпиха от Българска социалистическа партия и Демократична България.

Румен Гечев изясни от името на социалистите, че до момента в който няма постоянно държавно управление няма потребност от избор на нов шеф на Българска народна банка, като тя не е единствения държавен орган, който е с изминал мандат.
 Движение за права и свободи, Държавна сигурност и куп клюки за финансовото острие на Има Такъв Народ Любомир Каримански. Новият шеф на Българска народна банка? Движение за права и свободи, Държавна сигурност и куп клюки за финансовото острие на Има Такъв Народ Любомир Каримански. Новият шеф на Българска народна банка?
В общественото простраство от ден на ден се спряга името на депутата от „ ИТН “ (ИТН) Любомир Каримански за новия упра...

Ген. Атанас Атанасов от Демократична България посочи, че в случай че Народното събрание не може да реализира единодушие за сформиране на постоянен кабинет, няма за какво да се заема с централната банка.

Освен това, Народното събрание отсрочи разглеждането на бюджетите на ДОО и на НЗОК за 2021 година за на следващия ден.

Депутатите трябваше да стартират с чуване на министър Асен Личев, само че защото разместиха дневния си ред и министърът не е в пленарна зала, излязоха в 10-минутна отмора.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР