Приема се поправка в променения вече текст на ГЕРБ, даваща

...
Приема се поправка в променения вече текст на ГЕРБ, даваща
Коментари Харесай

Борисов тълкува пред Тимерманс КОНПИ и гражданската конфискация

Приема се корекция в променения към този момент текст на ГЕРБ , даваща опция Комисията за лишаване на нелегално добито имущество - КОНПИ да прави инспекции без значение от решението на съда , разяснява от Виена министър председателят Бойко Борисов след среща с еврокомисаря Франс Тимерманс, оповестява БНР.

" И го осведомих за това тълкувателно решение по гражданската конфискация . В най-скоро време ще създадем една корекция , в която ще има едно изречение , нагледно казано, в което се споделя, че гражданската конфискация, или КОНПИ това, което е добито по незаконен метод ще конфискува , а наказателното гонене си върви по другото направление ", изясни Борисов.

" Голяма поддръжка от негова страна - безусловно това го удовлетворява ", добави той за КОНПИ и Тимерманс.

Премиерът взе участие в двудневен конгрес на високо ниво Европейски Съюз - Африка във Виена . Срещата в австрийската столица е под надпис " Сътрудничеството в цифровата епоха ". Тя се открива от канцлера на Австрия Себастиян Курц, от президента на Руанда и ръководител на Африканския съюз Пол Кагаме и от ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

 Демократична България сезира Европейска комисия, президента и Конституционен съд за измененията в антикорупционния закон
Демократична България сезира Европейска комисия, президента и Конституционен съд за измененията в антикорупционния закон

Държавата става властническа, ГЕРБ смазват стопанската система и частната благосъстоятелност

На форума във Виена европейските и африканските водачи дискутират и обрисуват съответни дейности за задълбочено съдействие в региона на цифровата стопанска система . Срещата ще способства за поощряване на нововъведенията и цифровизацията като значими фактори за бъдещото развиване на двата континента. По време на форума ще бъде сложено и началото на Работна група на Европейски Съюз и Африканския съюз за цифрова стопанска система.

Целта е да се изследва по какъв начин Европа и Африка могат да изградят цифрово партньорство , да се поддържа набелязването на съответни дейности и начинания на Алианса за вложения и работни места Африка-Европа в бранша. Особено внимание ще бъде обърнато на дейностите за усилване присъединяване на дамите в цифровата стопанска система и младежите.

 Без диспути депутатите одобриха промени в антикорупционния закон
Без диспути депутатите одобриха промени в антикорупционния закон

Цели се цялостна отбраната на държавния интерес и успеваемост на гражданската конфискация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР