Приел съм за свой дълг да работя за вашата по-добра

...
Приел съм за свой дълг да работя за вашата по-добра
Коментари Харесай

Николай Шушков обеща по-добри условия за хората с нарушено зрение в Благоевград 

Приел съм за собствен дълг да работя за вашата по-добра подвижност и социализация. За основаване на по-добри условия за напредването ви по улиците на Благоевград посредством по-добра пешеходна навигация. Това съобщи самостоятелният претендент за кмет на Благоевград Николай Шушков по време на среща във връзка Международния ден на белия бастун.

Срещата бе инициирана от ръководителя на районната организация на слепите в Благоевград и Кюстендил Васил Тодоров, на ръководителя на териториалната организация на слепите в Благовград Борислав Лазаров и на президента на Колежа по туризъм проф. доктор Васил Жечев.

Той пое самодейността за построяването на най-малко два специфични маршрута, подобаващи за незрящи хора.

„ Безплатно да пътувате в публичния превоз, създаване на обществено дружество, уместно за работа и за хора с повредено зрение. Не на последно място финансова поддръжка “, разгласи измежду целите си Шушков.

„ Денят на белия бастун е от тези дни, в които се обръщаме към най-съкровените човешки полезности: схващане, съпричастност, почитание, поддръжка за нуждаещите се от помощ. Поздравявам ви за куража, упоритостта и смелостта, с които преминавате през несгодите на сложната и непригодна за вас градска среда и за метода, по който преодолявате недоверието в обществото към опциите ви да се учите, работите и живеете също толкоз добре, както и всеки един от нас “, означи претендентът за кмет на Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР