Приел съм Мария Бакалова! Разбира се, че я харесвам и

...
Приел съм Мария Бакалова! Разбира се, че я харесвам и
Коментари Харесай

Добчев даде назад за Мария Бакалова: Горд съм от успеха й!

" Приел съм Мария Бакалова! Разбира се, че я одобрявам и съм горделив от триумфа й. Аз съм я водил, аз съм разчитал на нея. Това, което желаех да кажа за Мария преди време, само че не ме схванаха вярно, беше предизвестие - че там, където влиза, не е доста чиста работата - в неприятния смисъл за Холивуд. Това бяха моите думи, както и това, че мен подобен вид филми, които се вършат там, не ми харесват. И благодаря, че имам опцията пред вестника ви да кажа това. Но аз съм горделив с нея и с целия клас! Мария Бакалова бе една от най-хубавите студентки! "

Това сподели преподавателят от НАТФИЗ " Кр. Сарафов " на световноизвестната Мария Бакалова - проф. Иван Добчев, пред " България Днес ". Учителят на 25-годишната международна звезда не съумя да се види с нея, когато бургазлийката се върна за малко у нас. Мария се срещна пред академията с преподавателката си по вокално майсторство Сияна Търколева, както и с сътрудника си Владимир Матеев.

" Мария, която познавах преди Холивуд, не се е трансформирала! Въпреки номинацията за " Оскар " тя си е същата. Горд съм от триумфите й, само че най-много от това, че се е съхранила. Успех, нека отново се забележим. " Тези вдъхновяващи думи към надарената госпожица пристигнаха от сътрудника й Владимир Матеев. Красавецът, който е и модел на " Ивет модерно ", е от випуска на Иван Добчев и приключи дружно с Бакалова. Той бе и единственият, който съумя да се види и поговори с нашенката, която към този момент е световноизвестна звезда.

Времето, в което бе в столицата, актрисата, прочула ни в целия свят с номинация за " Оскар ", се разноски дружно с мениджъра си Юлиан Костов. Двамата не бяха разпознати, като даже Мария тегли пари от банкомат, похапна си родни манджи и, несъмнено, по-късно отпътува за Бургас, където се видя с родителите си.

" С Мария сме доста близки, най-хубави другари ", безапелационен е Костов в отговор на въпроса дали с Бакалова са в интимна връзка. Самият той бе мощно изрусен евентуално поради нова роля, в която скоро ще го забележим.

" В България съм съм за ден-два да видя най-близките си. Възползвах се от пътуването си до Париж, където бях на ревю, и свободните дни, с цел да дойда в България след 18-месечно неявяване. Аз съм българка, щастлива съм най-вече тук. "

Така Бакалова изясни изненадващата си поява в центъра на София, на ул. " Раковски ", пред обичания НАТФИЗ " Кр. Сарафов ". Именно там, където повече от четири години се поти на скамейките в проучване на актьорската специалност, Мария реши да се види и с обичаната си преподавателка по вокално изкуство Сияна Търколева, която я държа в прегръдките си съвсем минута. Бакалова бе облечена в синя риза на райета, дънки с висока талия, маратонки и истинска чанта на " Луи Вюитон ". Изненадващ за познатите на актрисата е фактът, че тя е пропушила, защото в ръцете си надарената бургазлийка държеше електронна цигара, от която дърпаше понякога.

Най-актуалната българска актриса бе в България за няколко дни, след което отпътува за Кан, където преди дни бе показан филмът с нейно присъединяване " Жените в действителност плачат ", режисиран от Весела Казакова и Мина Милева. Филмът е част от селекцията в конкурсната стратегия " Особен взор " в 74-ото издание на филмовия фестивал в Кан " Златната палма " измежду 24 конкурентни заглавия в раздела. В функциите с изключение на трите сестри - Весела, Биляна и Екатерина Казакови, играят Йосиф Сърчаджиев и Мария Бакалова. В него актрисата си партнира и с най-хубавата си другарка - Ралица Стоянова.

" Кой родител няма да се радва на триумфите на детето си? Та ние сме я чакали 15 години да се появи. Обожаваме я с татко й ", споделя гордата майка на Мария - Румяна. Двамата с татко й Вълчо не могат да си намерят място от благополучие и непрестанно споделят фотоси на триумфите на щерка си в нета, а те се усилват стремглаво. Преди дни стана ясно, че младата актриса е поканена да се причисли към Академията на оскарите. Това значи, че ще има думата, когато се избират носителите на най-популярните кино награди в света.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР