Приеха го! 1 лев на глас партийна субсидия. Ура! Ура-ура!

...
Приеха го! 1 лев на глас партийна субсидия. Ура! Ура-ура!
Коментари Харесай

Нека субсидираното таковане започне сега!

Приеха го! 1 лев на глас партийна дотация. Ура! Ура-ура! Ура-ура-ура! Само Бойко Борисов вика " ора ", само че по този начин е като си орач – плугът не ръждясва!
Но какво значи новият закон за гласоподавателите? На тези от ГЕРБ им е все тая – къпят се в светлината Му! На тези от Българска социалистическа партия им е все тая – вперили са очи във лидерката на аления ескадрон. На тези от Движение за права и свободи им е все тая – гледат си ярема и чакат за дребното ярма. На тези на " Обединени патриоти " им е все тая – търсят мигранти-норвежци, само че тук, а не по на север-северозапад. На тези на " Воля " им е все тая – всички са си в Народното събрание или са обслужващ личен състав на някой в Народното събрание. На останалите им е все тая – тъй като в случай че не им беше, нямаше да има в Народното събрание ни ГЕРБ, ни Българска социалистическа партия, ни Движение за права и свободи, ни " Обединени патриоти ", ни " Воля ".
А около левчето мина нещо доста по-лошо – партиите да цоцат по закон парички от държавни компании. Но тъй като са доста кардинални, ще вземат единствено от тези на облага - хвала. Разбира се, не всички – единствено тези, които управляват тези компании. Знаете ги кои са – а в случай че не сте ги научили, все ми е тая, няма да си прахосвам клавиатурата отново да изяснявам.
Сега обаче почва радостното – споделих какъв брой радостно за последно ето ТУК, няма и това да дублирам. Борисов, Доган и Пеевски обаче ще повтарят, потретват, похилядолетват. Ще орат до обратен тласък – и отново, и отново, и отново. На тях не им е все тая! Само на мършата не ѝ пука...
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР