Приех да водя лекции по Публично-частно партньорство в един университет.

...
Приех да водя лекции по Публично-частно партньорство в един университет.
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Води се битка между искащите бъдеще за държавата и онези, които са захапали вимето ѝ

" Приех да повеждам лекции по Публично-частно партньорство в един университет. Та обсъждаме концесиите и от дума на дума стигаме до строителството и “стачката ” на служащите.

Защо е в кавички ли? Моя студентка споделя по какъв начин всяка заран вижда опашка от хора, на които раздават жълти жилетки и 50 лева “хонорар ” за ролята на стачкуващ.

Да, мафията е обзела всяко кътче, всяка ниша, всяка клетка на обществото и нещата стават по “нейния метод ”. Затова има и протестиращи служащи, които си търсят парите не от наелите ги притежатели, не от Автомагистрали, а непосредствено от Министерството, с което нямат никакви връзки ",във Facebook.
 Евгений Кънев: В Народното събрание са по този начин - Много желаех, само че нямах предпочитание Евгений Кънев: В Народното събрание са по този начин - " Много желаех, само че нямах предпочитание "
" В този парламент държанието на съвсем всички партии може да се опише с брилянтната максима " Много желаех, само че нямах предпочитание ". Тя важи в...

" Какво тук значи някакъв юридически ред?

Така е - води се борба сред хората искащи бъдеще за страната и хората, които са захапали вимето й и до момента в който има милиарди ще смучат - а след тях и потоп.

Виждаме го при пътищата, футбола, енергетиката, опазването на здравето и под дърво и камък.

Две породи българи на една територия. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР