Придворният кръг около Борисов е в шизофренна ситуация. Вчера неговите

...
Придворният кръг около Борисов е в шизофренна ситуация. Вчера неговите
Коментари Харесай

Манолова: Борисов ми пращаше всякакви бизнесмени да ме отказват и сплашват

Придворният кръг към Борисов е в шизофренна обстановка. Вчера неговите уеб сайтове обясняваха, че Божков ме е финансирал, а през днешния ден настояват противоположното. Публикуваните известия наподобяват на доклади сред сътрудници и моето име е там.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред БНР по отношение на оповестената през днешния ден от предприемача Васил Божков преписка с Бойко Борисов.

Не съм получавалa и не съм желала поддръжка от Божков. Премиерът се прегръщаше с него и имаше публични срещи с него. Освен с Божков съм се срещала и с други предприемачи в и преди акцията - едните се опитваха да ме сплашат, другите да ме купят, а „ най-смелите “ желаеха да се махне Борисов и не желаеха да се знае, че са се срещали с мен, добави Манолова.

Борисов ме попита " Предложиха ли ти всичко? ". Да, предложиха ми всичко, само че отхвърлих. На локалните избори в София се явих сама с лицето си против сенчестия бизнес и ресурса на Борисов, сподели тя.

Залогът за Борисов беше голям, за него беше значимо да не се явявам на локалните избори, за почтения бизнес беше значимо да се спре този модел. Имаше изпратени от Борисов предприемачи, които да ме убеждават да не се явявам на изборите. Аз отхвърлих всевъзможни оферти. Съответните органи да проверяват пътя на парите. Ясно се видя кой купува гласове на локалните избори, сподели още ръководителят на „ Изправи се.БГ “.

На въпрос кои са тези предприемачи, които са желали Манолова да не взе участие в локалните избори, тя изясни, че една част от тях живеят добре при ръководството на Борисов и са кръга към неговата софра.

Те не желаеха да се явявам на избори, тъй като смяната щеше да стартира от София. Другите имаха честен бизнес и желаеха да бъде спрян моделът на ръководство на Борисов, изясни Манолова.

Дискредитирането на моето име стартира от 23 май, когато под прозорците на Борисов казахме, че ще има проверка и попитахме къде са парите. Страх ги е, че ще има проверка и проверката ще е на това по какъв начин се е харчил държавният бюджет в последните 10 години, безапелационна беше тя и уточни, че отпред на листата с проверката ще бъде Борисов, неговите министри и доближеният му кръг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР