"Придворната" на "Атака" и на нейния лидер Волен Сидеров, нова

...
"Придворната" на "Атака" и на нейния лидер Волен Сидеров, нова
Коментари Харесай

Придворната на Волен Сидеров още не е пуснала Търговския регистър


"Придворната " на "Атака " и на нейния водач Волен Сидеров, нова шефка на Агенцията по вписванията Габриела Козарева, още не е пуснала изцяло Търговския указател, оповестиха адвокати.
Това трябваше да се случи до края на седмицата. Нейните подчинени към този момент са демотивирани да работят. "По през целия ден единствено ни кара да пишем пояснения, а не да си вършим работата. Започваме да се трансформираме в писатели и да съчинявам отчети ", обявиха пред Скандал чиновници на Агенцията по вписванията.
Според тях Козарева не става за управител, тъй като не се държи добре с подчинените си. Дори не ги поздравявала по коридорите. Освен това не желала да се среща с всички. Под нейното равнище било да се вижда с специалисти. Искала връзка единствено с шефове на дирекции, основен секретар, основен счетоводител и финансов инспектор, настояват от Агенцията.
"Скандал " ще разгласява всевъзможни истории на чиновници от Агенцията по вписванията. Могат да бъдат изпращани на [email protected]
Припомняме, че публично за срутва на Търговския указател бе обявено на 10 август.
По данни на Българската стопанска камара над 350 хиляди икономически субекти са наранени от спрялата работа на указател, а юрист на камарата изясни пред Би Ти Ви, че даже хартиени заявки не се одобряват сега.
По данни на Агенцията по вписванията, която поддържа регистъра, към 64% от заявките постъпват електронно, а 36% - на гише.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР