Придвижването по магистралите и пътищата ще е затруднено в неделя,

...
Придвижването по магистралите и пътищата ще е затруднено в неделя,
Коментари Харесай

Очакват се задръствания и тежък трафик по време на вота

Придвижването по автомагистралите и пътищата ще е затруднено в неделя, излиза наяве от известието организация „ Пътна инфраструктура” (АПИ). Очаква се тогава да се завърнат пътуващите за тридневния уикенд. В опит да се облекчи трафикът, ще бъде спряно придвижването на тирове от обяд до 20 ч.

Струпване на коли най-вероятно ще има още веднъж на автомагистрала „ Хемус”, където не престават ремонтите на виадукти.

„ В пиковите часове при натоварен трафик е допустимо по-бавно предвижване в секторите с ремонт на Автомагистрала „ Хемус “ и заради това водачите е належащо да плануват повече време за пътешестване и да не подхващат рискови изпреварвания. Обновяването на виадуктите и на тръбата за София на тунел „ Витиня “, изграждани преди повече от 30 години, е неотложно и би трябвало да бъде направено, с цел да се пътува по-късно по-удобно и безопасно”, написа в известието на АПИ.

Ремонти има освен на „ Хемус”. На автомагистрала „ Тракия” се ремонтира на три места.

Заради упования засилен трафик, ще има краткотрайна организация с по две ленти за придвижване в посока София. Алтернативният маршрут на автомагистрала „ Тракия” към Бургас е Подбалканският път, а на „ Хемус” в посока Монатан и Видин – проходът „ Петрохан” и Искърското дефиле, показват от АПИ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР