Придобиването на Out2Bound ни предоставя достъп до изключително талантливи специалисти

...
Коментари Харесай

Out2Bound става част от американската MarketStar


„ Придобиването на Out2Bound ни дава достъп до извънредно надарени експерти в региона на продажбите в Европа ”, съобщи Кийт Тайтъс, президент и основен изпълнителен шеф на MarketStar (в средата), в коментар за договорката
(снимка: Димитър Чилов / предоставена от DGTL Atelier)

Българската компания за развиване на продажбите в софтуерния бранш Out2Bound става част от пионера в B2B продажбите и ускоряването на приходите MarketStar. Базираната в Юта, Съединени американски щати, компания избира Out2Bound за своята първа инвестиция в България и Централна и Източна Европа.

Стойността на договорката не беше разкрита, само че стана ясно, че щатската компания има огромни проекти за развиването на българския офис. София е определена за разгръщане на активността на MarketStar по няколко аргументи – удобния бизнес климат, атмосферата на софтуерни нововъведения в страната, експертизата на международно равнище и експертите на Out2Bound.

„ MarketStar имат голямо доверие в района и слагат мощен акцент върху развиването на европейските си благоприятни условия за продажби – удостоверение за това, което ни следва ”, разяснява Теофил Шиков, един от създателите на Out2Bound.

Създадена през 2016 година, с централа в София и над 35 души в екипа си, Out2Bound е главен сътрудник за софтуерните компании в района, които желаят да усилят пазарния си дял на европейските и северноамериканските пазари. Агенцията им оказва помощ да подобрят развиването на продажбите и да придобият нови клиенти.

Компанията е учредена от четирима съдружници – Теофил Шиков, Борис Георгиев, Здравко Здравков и Димитър Митков. Настоящият мениджърски екип на Out2Bound и всички български чиновници ще продължат да бъдат част от офиса в София, който ще оперира под името MarketStar.

Очаква се новият софийски офис да бъде измежду най-бързо разрастващите се в структурата на MarketStar, като до няколко години броят на наетите у нас да нарасне десетократно, достигайки сред 300 и 450 души. Всички те ще развиват планове с огромните тех компании от района и ще обслужват съществуващите клиенти на MarketStar.

Компанията ще заложи на развиване и налагане на учредената от Out2Bound просветителна стратегия – SalesPro, която ще служи за образование на нови фрагменти. SalesPro е основана през 2021 година като цялостна обучителна онлайн стратегия по продажби.

В договорката сред двете компании влиза и профилиран софтуерен артикул, създаден от българската организация, който ще бъде употребен за развиване на нововъведенията в предлаганите от MarketStar услуги на международно равнище.

„ Придобиването на Out2Bound ни дава опция за ускорение на приходите при започване на продажбената фуния. Едновременно с това ни дава достъп до извънредно надарени експерти в региона на продажбите в Европа, изключително в района на Централна и Източна Европа ”, сподели Кийт Тайтъс, президент и основен изпълнителен шеф на MarketStar.

MarketStar е учредена през 1988 година и сега има над 1600 чиновници по целия свят с световен щаб в Огдън, Юта, и съществено оперативно наличие в Дъблин, Ирландия. Добавянето на офис в София обезпечава мощна позиция в метода, по който компанията ще обслужва паневропейски и интернационалните компании.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР