Придобилата печална слава покрай сделката с ЧЕЗ Гинка Върбакова утре

...
Придобилата печална слава покрай сделката с ЧЕЗ Гинка Върбакова утре
Коментари Харесай

Канят Гинка Върбакова в парламента за обяснения

Придобилата печална популярност около договорката с ЧЕЗ Гинка Върбакова на следващия ден се чака да прекрачи прага на Народното събрание. Ако несъмнено, се отзове на поканата на Делян Добрев.

" Отправили сме покана към представителя на купувача - Гинка Върбакова, оповести ръководителят на енергийната комисия в Народно събрание Делян Добрев пред медиите в Народното събрание. Надявам се тя да се отзове на утрешната среща, с цел да й зададем всичките въпроси, добави депутатът от ГЕРБ.

По мотив настояването на Българска социалистическа партия да бъде поканена и Българската банка за развиване, която стояла зад купувача на ЧЕЗ, Делян Добрев изрази безпокойство, че ще наруши засекретяването на данните, импортирани от Министерски съвет в Народно събрание през вчерашния ден.

" Притеснението ни да каним банки е, че по този метод нарушаваме класифицирания документ на Министерски съвет, тъй като по този начин споделяме кои са банките, изброени вътре ", изясни Добрев.

И прикани социалистите те да кажат кои са банките и да поканят представители на всичките изброени, три на брой, издаде още той.

Попитан дали в действителност въпросната информация е един хвърчащ лист без автограф и щемпел, депутатът от ГЕРБ разяснява: " Има засекретен документ в деловодството на Народно събрание, сътрудниците от Българска социалистическа партия да кажат повече ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР