Придържаме се към формулата 5+2. Сигурни са ГЕРБ, БСП, Има

...
Придържаме се към формулата 5+2. Сигурни са ГЕРБ, БСП, Има
Коментари Харесай

Политолог: Голямата изненада на 4 април ще бъде в избирателната активност

”Придържаме се към формулата 5+2. Сигурни са ГЕРБ, Българска социалистическа партия, ”Има подобен народ ”, Движение за права и свободи, ”Демократична България ”. На ръба са Вътрешна македонска революционна организация и ”Изправи се! Мутри вън ”. Изследванията нямам по какъв начин да плануват с акуратност и влизането на последните две партии ”, разяснява Ганев пред Bulgaria ON AIR. И добави, че от огромно значение в последните дни преди вота ще е политическата акция.

Това съобщи политологът от ”Тренд ” Димитър Ганев.

" Много дребен % от гласоподавателите са чели стратегиите. У нас има персоналистка политика, значим е водачът. Например, може да изберат партията на Слави, тъй като симпатизират на него, а не тъй като Тошко Йорданов е в екипа му ", сподели още Ганев.

" Ако се коалират 2 или 3 партии с разнообразни визии, няма да изкарат същите резултати, както в случай че се явят сами. В политиката 1+1 не е равно на 2, може да е равно на 1, на 4. Това зависи от стиковката на партията ", означи политологът и добави, че партиите може да заложат на лекари и интелектуалци за привличане на електорална външна страна.

" На всеки избор има изненади и този избор няма да е изключение. Голямата изненада ще бъде в изборната интензивност. COVID-19 ще се отрази в огромна степен ", съобщи политологът.

Той изясни, че до момента във всички страни, в които са се провеждали избори по време на пандемията, интензивността е спаднала с 10-15%. По думите му няма по какъв начин да бъде планувана изборната интензивност, тъй като не е ясно каква ще бъде здравната конюнктура при започване на април.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР