Причудливостите на българския политически живот са ни срещали с какво

...
Причудливостите на българския политически живот са ни срещали с какво
Коментари Харесай

Нейнски: Едва ли Гешев ще запълни вакуума в политиката

Причудливостите на българския политически живот са ни срещали с какво ли не. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният външен министър Надежда Нейнски.

Вакуум в политиката постоянно има, разясни тя като посочи, че надали Иван Гешев ще го запълни. Всеки има право да се кандидатира, въпросът е кой ще го припознае като опция, съгласно нея. Тя сложи въпроса за какво към този момент някогашният основен прокурор до момента не е направил това, което дава обещание.

Съдебната промяна не се изчерпва със промяната на един човек с различен, уточни Нейнски. По мнението й би трябвало нов Висш съдебен съвет да избере новия основен прокурор. Тя показа скептицизма си по отношение на избора на Борислав Сарафов за краткотрайно изпълняващ длъжността основен прокурор.

Конституционна промяна лишава доста време, счита Надежда Нейнски. Сериозна работа е да промениш Конституцията и кабинетът потегля с амбициозна поръчка, счита някогашният външен министър. България мина през тежка политическа и институционална рецесия, сподели още Нейнски.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР