Причините за слабия ваксинационен процес у нас се дължат на

...
Причините за слабия ваксинационен процес у нас се дължат на
Коментари Харесай

Ненков: Искам от партия Възраждане да забранят наводненията, както зелените сертификати

Причините за слабия имунизационен развой у нас се дължат на " срамежливия " метод, по който управляващите призоваваха хората да се ваксинират.

Това съобщи в ефира на bTV някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков.
Проф. Балтов: Зеленият документ е непотребен, по-важна е имунизационната акция
" Трудно ми е да си обясня по какъв начин можеш да наложиш зелен документ, когато имаш единствено 25% имунизирано население. “ Това съобщи депутатъ...

. Ненков атакува и партия " Възраждане ", която се разгласи срещу имунизационните документи.

Той предложи на депутатите от партия " Възраждане ", във връзка бедствените обстановки в Рудозем и Неделино, да забранят наводненията, както оферират да се забранят и зелените документи.

Тази обстановка, в която се вкарахме, нека да се оправи. ".

Хората търсят отговори и ги намират в мрежата в някакви безумни уеб сайтове, тъй като формалните представители по тази тематика приказват плахо, непочтено и постоянно си сменят мнението, което поражда съмнение в обществото, показа още той.
" Демократична България " предложи зелен документ за Народното събрание и алтернатива за тези, които нямат
Ако ще влизаш в постройка на Народното събрание, то би трябвало да представиш или зелен документ, или да направиш бърз антигенен тест на вход...

По тематиката със зелените документи и депутатите Мирослав Ненков счита, че ще бъде " нечовечен позор ", в случай че народните представители отхвърлят зеления документ да важи за територията на Народното събрание.

В студиото дружно с Ненков беше и някогашният волейболист Любо Ганев. По отношение на зеления документ, той прикани депутатите да съблюдават законите.

Уточняваме, че зелените документи като условие са въведени не със закон, а посредством заповед на министъра на опазването на здравето.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР