Причините са комплексни, чисто политически тези. На първо място е

...
Причините са комплексни, чисто политически тези. На първо място е
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня

" Причините са сложни, чисто политически тези. На първо място е политическата нестабиност и второ гъвкавата позиция на България във връзка с войната ", това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов пред bTV във връзка отхвърли на Европейския съвет да ни причисли към Шенген.

Според него външният министър на съветската патриаршия не е трябвало да бъде допускан у нас.

" Да не приказваме за това от кого бе признат този митрополит Антоний - от някогашния министър-председател и монарх на България, човек, който ръкоположи в политиката Бойко Борисов ".

" Турция се пробва да " помогне " за решаването на политическата рецесия в България и да убеди политическите фактори у нас, че Движение за права и свободи би трябвало да влезе публично във властта в България. Убеден съм ", съобщи той по отношение на визитата на Румен Радев в съседката ни и идната аудиенция на ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов там.

" На Борисов му би трябвало политическа пералня. Затова толкоз доста се пробва да ухажва " Демократична България ". Тези перални от дълго време не ги създават в нашия цех, безапелационен бе Атанасов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР