Причините полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера да не играе

...
Причините полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера да не играе
Коментари Харесай

Моу в обтегнати отношения с любимец на Олд Трафорд - Футбол свят - Англия



Причините полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера да не играе доста в последно време в действителност не са по този начин еднопластови, както наподобява на пръв взор. Освен травмата, която испанецът получи по време на лятната подготовка, той не се намира и в напълно идеални връзки с мениджъра Жозе Моуриньо.

За сходно нещо рапортува английското издание „ Дейли Мейл”. Според информацията на изданието връзката сред треньор и състезател се влошавала последователно в течение на няколко месеца.

Моу гневен на Погба поради травмата

Ерера дойде на „ Олд Трафрод” през лятото на 2014 година, когато ментор на отбора към момента бе Луис ван Гаал. Баскът бързо влезе в сърцата на почитателите, а през предишния сезон даже бе определен за Играч №1 от последователите. Испанският национал имаше значима роля при постигането на дубъла с Купата на Лигата и трофея от Лига Европа.

Стигна се до такава степен, че значително хора чакаха Ерера даже да бъде създаден в капитан на тима след раздялата с Уейн Рууни. Нищо сходно, даже в противен случай – ибериецът все по-рядко попада в проектите на Жозе Моуриньо.

До огромна степен този процес се дължи и на Неманя Матич, който беше притеглен от Челси и бързо потвърди класата си. В същото време обаче фактът, че връзките сред Ерера и Моу не са съвършени, не трябва да се подценява.

Моуриньо: Играхме с финтчета от електронна игра, не ми хареса

„ Дейли Мейл” твърди, че всичко е почнало от това, че Ерера е поканил собствен другар, привързан тясно със Селта Виго, на клубната база в Карингтън тъкмо преди двата отбора да играят полуфиналните мачове между тях от Лига Европа. Този ход на играча е разгневил съществено Специалния и той към този момент стартира да извършва своето възмездие.

„ Преди се шегувахме, че Ерера беше златното момче на Жозе. Двамата постоянно си говореха за футбол”, разяснява източник вътре в клуба. „ Динамиката в връзките им обаче се промени след края на предишния сезон. Вече не е същото.”

Предвид травмата на Пол Погба може би Ерера ще получи късмет да се оправдава на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР