Причините да започнете да си задавате въпроса, как се бракува

...
Причините да започнете да си задавате въпроса, как се бракува
Коментари Харесай

Как се бракува МПС?

Причините да започнете да си задавате въпроса, по какъв начин се бракува МПС са доста. Възможно е на автомобила просто да му е пристигнало времето. Може да се скапе, тъй че възможен ремонт  да не съставлява рационална инвестиция. Да не дава Господ, само че се случва ПТП и поправката по-късно наподобява невъзможна или скъпа.

Как се бракува лека кола?!

В подобен случай, когато към този момент е ясно, че автомобилът е непотребен, вместо да му текат налози, най-разумното решение е неговото бракуване. Вие може да си свалите номерата и да идете в КАТ, където да обявите съответното МПС за отписване. Там следва да уточните, къде ще бъде съхраняван този автомобил откакто излезе от приложимост и КАТ го снеме от доклад.

Не всеки, обаче, има двор или място, където да може да съхранява излезли от приложимост моторни транспортни средства. Защото колата не може да остане върху общинската благосъстоятелност.

Тогава стигате до извода, че най-хубавото решение е да потърсите компания, която изкупува, с цел да може най-малко да вземете някакви пари за остарялата си кола. И към този момент излиза наяве, че по-добре първо да предадете колата, а по-късно да идете в КАТ.

Как да откриете към коя компания да се обърнете, с цел да получите най-хубавата цена за бракуваното си МПС?!

Ако тръгнете да търсите компании изкупуващи остарели коли за скрап , ще видите, че те не са малко. Разумно наподобява да попитате някой Ваш прочут, дали е употребил такива услуги преди този момент и може ли да Ви предложи нещо. Защото в случай че тръгнете да им звъните или да им пишете, с цел да ревизирате една по една, коя ще Ви свърши работа, ще загубите скъпо време.

Разумно е да се доверите на познато име с дългогодишна история и богат опит в сектора.

Ще улесните задачата си, в случай че попитате за превоз на колата от адреса Ви и работно време, което да бъде комфортно за Вас, с цел да не се постанова да отсъствате от работа, с цел да предадете автомобила. Не забравяйте да поискате и документ за дерегистрация, който дружно с номерата да занесете в КАТ, с цел да бракувате МПС-то.

Как да вземете най-хубавата цена за кола за скрап

Тук идва и момента, в който ще разберете, че. Компаниите, които изкупуват коли за скрап могат да Ви предложат прилична цена, за покупката на МПС-то, което желаете да бракувате и е разумно, Вие да си дадете колата навръх тази от тях, която Ви даде най-високата цена.

„ Екометал инженеринг “ ЕООД е компанията, която търсите .

Може да се свържете с техния кол-център в комфортен за Вас метод – посредством имейл от уеб страницата им, може да пишете в месинджър от тяхната фейсбук страница или да  позвъните по телефона 0885771777.

Оценката на Вашата кола ще бъде осъществена на момента. Ще Ви бъде препоръчана най-хубавата цена, с цел да бракувате МПС при тях.

Услугата включва безвъзмезден превоз за возилото и взимането му от адреса Ви. Получавате парите си в брой на място. Издава Ви се документ за дерегистрация, който с номерата носите в КАТ. И, всичко това може да стане в комфортен за Вас ден и час, тъй като Екометал работи без почивен ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР