Причините да отидете в Криф обикновено са малко. Crieff Hydro,

...
Причините да отидете в Криф обикновено са малко. Crieff Hydro,
Коментари Харесай

Пощенска картичка от Шотландия: дестилерията за уиски с две звезди Мишлен

Причините да отидете в Криф нормално са малко. Crieff Hydro, раздължен спа курорт и място за сватби, е там; автобусните обиколки по пътя към Хайлендс понякога стопират в града за тоалетна, преди да тръгнете на север. Супер почитателите на Юън Макгрегър може да желаят да посетят родния му град. Супер почитателите на подкастъра и някогашния политик Рори Стюарт евентуално са по-малко на брой, само че фамилията му също е в Криф.

Въпреки това е красиво място, феодален пазарен град, охраняван от остарели гори. Когато посетих, оптимистичните пъпки се показваха прекомерно рано през годината, до момента в който кокичетата към този момент се готвеха да предадат нарцисите. Засега Централна Шотландия, само че с стартирането на последния справочник на Мишлен през февруари, Криф наподобява ще се трансформира в малко евентуално място за гастрономическо поклонение.

До Barvick Burn, тъкмо отвън града, се намира Glenturret, най-старата настояща дестилерия в Шотландия, датираща най-малко от 1763 година Подобно на множеството шотландски дестилерии,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР