“Причини за падането на кабинета можем да намерим много. Видимите

...
“Причини за падането на кабинета можем да намерим много. Видимите
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Кабинетът падна, защото засегна интереси за милиарди

“Причини за рухването на кабинета можем да намерим доста. Видимите са, че бяха наранени ползи за милиарди по редица канали.

Според мен повода не е Македония, въпреки че някои желаеха да наподобява по този начин. Дори министър Генчовска сподели, че това предложение, което през днешния ден бе гласувано, е положително. Явно аргументите са други. Дали “Капитан Андреево”, дали парите за пътища, милиардите се натрупат, сподели министърът на електронното ръководство в оставка Божидар Божанов в предаването “Лице в лице” по БТВ.

“Нямаше индикации, от време на време е имало разногласия, само че огромно напрежение по време на тези министерски препоръки не е имало. Дали ще има нов кабинет в границите на това държавно управление зависи най-много от “Продължаваме промяната”, защото те би трябвало да намерят нова формула.

Дали е допустимо или не, сега не мога да предвиждам. Изглежда малко евентуално, изборите са на вратата. Ние сме подготвени за избори, само че това не е добре за държавата”.

“Имам доста работа да доправям, тъй че бих траял работата си. Но един специалист не работи в изолираност, а въз основата на поддръжката в Народното събрание”, добави Божанов.
ТЕМА преди 1 час 2207 преди 2 часа 1857 преди 9 часа 644
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР