Причината за това е проектът за Бюджет 2018, заради който

...
Причината за това е проектът за Бюджет 2018, заради който
Коментари Харесай

Служителите на затворите се готвят за протест


Причината за това е планът за Бюджет 2018, поради който от синдиката през вчерашния ден изпратиха писмо до министъра, с цел да разгласят желанията си. В резултат Цецка Цачева насочи покана за среща към представителите на организацията, която се състоя през днешния ден в постройката на Министерството на правораздаването, оповестява Агенция Кросс.

На срещата правосъдният министър осведоми представителите на синдиката, че плана на Бюжет за идната 2018 година е признат в обсъждания преди дни вид сред обществените сътрудници в Министерство на правосъдието, на съвещание на Министерски съвет, само че министерството поставя старания в посока нарастване на плануваните финансови средства за двете профилирани дирекции.

От своя страна Синдикат на чиновниците в пандизите в България препотвърди позицията си изразена в писмото до министъра ден по - рано и разгласи желанията на УС за образуване на протестни дейности, като решение за времето и формите на митинг ще бъдат взети на разширено съвещание на УС на трети ноември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР