Причината за това е атаката на БСП за роднински назначения

...
Причината за това е атаката на БСП за роднински назначения
Коментари Харесай

Борисов нареди и жената на депутат от ГЕРБ напуска работа

Причината за това е офанзивата на Българска социалистическа партия за роднински назначения и във компанията, след което персонално министър председателят Бойко Борисов прикани своя съпартиец да каже на жена си да се отдръпна.

Вчера социалистите оповестиха, че изпълнителният шеф на „ Булгартрансгаз “ Георги Гегов живее с депутатката от ГЕРБ Теодора Георгиева, а двамата са кумове на Пламена Ненкова. Така брачната половинка на Александър Ненков, която работи в отдел „ Анализи и интернационална активност в дружеството”, се явява е подчинена на своя кум .

Ненков незабавно отвърна, че жена му е извънреден експерт - почнала да работи на 17 години, специализирала в Съединени американски щати, Великобиртания и Унгария и
с помощта на нея „ Булгартрансгаз “ завоюва над 5-6 плана към Европейска комисия за модернизацията на газопреносната мрежа. По думите му тя е почнала работа в бранш „ Енергетика “, не тъй като Гегов е бил неин кум, с него се сближили с него на по-късен стадий.

Днес обаче, Борисов, който за първи път разяснява абсурда "Кумгейт ", съобщи:

"В "Булгартрансгаз " има сходно предопределение - дамата на Александър Ненков, която, мисля, е бременна в седмия-осмия месец. Тя е елементарна служителка, само че той да се прибере и да каже - или аз, или ти ".

Премиерът добави, че е обикновено "с най околните си да работиш и да се ожениш “, само че напомни, че през 2009 година, когато ГЕРБ пристигна на власт за първи път, са дали обещание да няма такива зависимости.

„ Финансовият министър Владислав Горанов да вземем за пример уволни жена си от Министерството на финансите, макар, че тя беше специалист там преди него. И в този момент тя стои у дома и се сърди. Моята сестра, няма лекар, който да не каже, че не е добър доктор, само че над 30 години е елементарен доктор. Вместо да стане шеф на някоя общинска болница. Тя упреква Петър Москов за това, само че истината е, че аз помолих да не я поставят . Дъщеря ми, в случай че щете. Казва, че няма къде да работи. Ако я пратя в частна компания, тя ще замине. Ако отиде в държавна, ще се трансформира в гейт “, сподели още Борисов.

Няколко часа по-късно Александър Ненков разгласи, че жена му напуща.

"Говорих с моята брачна половинка и тя още преди този момент бе взела решение да не разреши фамилията ни да е цел. Още през днешния ден ще напусне своята работа, макар че е висококвалифициран експерт и очевидно ще падне в багра, единствено тъй като е моя брачна половинка и ще би трябвало да остане без работа, макар качествата си. Това ще тежи на съвестта на хората, които ни атакуват . Моето образование и чест изисква да създадем това ", сподели още той.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР