Причината за смъртта обаче още не известна, нужно е да

...
Причината за смъртта обаче още не известна, нужно е да
Коментари Харесай

Готови са резултатите от аутопсията на Емил: Няма насилие, но причината за смъртта е неясна

Причината за гибелта обаче още не известна, нужно е да бъдат направени проучвания, за да бъде открито по какъв начин е умрял 25-годишният мъж.

Малко по-рано на брифинг на Окръжната прокуратура в Перник и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че околните на Емил са били известени за намирането на тялото му, както и по-късно са го разпознали. Още тогава от прокуратурата означиха, че при първия оглед е нямало следи от насилствена гибел.

Въпреки това ще бъде изработен и ДНК тест, който изрично да удостовери дали откритото тяло е на Емил Боев.

25-годишният софиянец изчезна на 28 януари по време на фестивала " Сурва " в миньорския град. Последното известие от телефона на младия мъж гласяло: " Къде си " - и е било изпратено до негов другар към 4 часа сутринта. Видеозаписи от охранителни камери пък разкриха, че Боев е бил във очевидно нетрезво положение.

62 дни стотици доброволци и служители на реда го издирваха, само че без резултат. Майката Иванка Стоянова даже прикани, в случай че синът й е похитен, да бъде върнат, по тази причина фамилията разгласи и парична премия от 100 000 лв..

Малко по-рано беше обявено и че в облеклата на откритото тяло е открита и персоналната карта на Емил.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР