Причината за смъртта на Рей Лиота беше разкрита, една година

...
Причината за смъртта на Рей Лиота беше разкрита, една година
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на Рей Лиота

Причината за гибелта на Рей Лиота беше разкрита, една година след гибелта на звездата от " Добри момчета ". Актьорът беше на 67 години.

Лиота е умрял от остра сърдечна непълнота и дихателни проблеми, съгласно документи, получени от " TMZ ", оповестява " Sky news ".

Той е умрял в съня си, заяви тогава неговият представител Дженифър Алън.

Актьорът беше в Доминиканската република, снимайки филм, наименуван " Dangerous Waters ", когато завърши със земния си път. Лиота беше благоприятен и годеницата му беше с него, до момента в който работеше по плана.

Лекарите категоризираха гибелта на артиста като " естествена и ненасилствена ", акцентирайки аргументите като сърдечна непълнота, дихателна непълнота и белодробен оток - струпване на течност в белите дробове.

В документите също се споделя, че Лиота страда от атеросклероза, струпване на мастни отлагания в артериите, което ги кара да се стесняват и усилва риска от инфаркти и инсулти.

Лиота беше най-известен с ролята си на същински мафиот Хенри Хил в класическия гангстерски филм " Добри момчета " през 1990 година, написа dir.bg.

Кариерата му към момента беше в доста дейна фаза, когато умря. Последните планове преди гибелта му включват " The Many Saints of Newark ", " Marriage Story " и " No Sudden Move ".

След гибелта му известни персони, в това число Мартин Скорсезе, Робърт де Ниро и Кевин Костнър, отдадоха респект на " неповторимо надарения " артист.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР