Причината за скандала в Народния театър не е Александър Морфов.

...
Причината за скандала в Народния театър не е Александър Морфов.
Коментари Харесай

Стефан Цанев: Доган прилапа и Народния театър, а не бива

Причината за абсурда в Народния спектакъл не е Александър Морфов. Действията му са след една друга причина- госпожа Кръстева. Не може представител на Народния спектакъл да ухажва обществено водач на партия и то много унизително. Така се унижава целия спектакъл. Някой не ѝ е споделил, че не трябва да прави това.

Тази позиция изрази Стефан Цанев по Българска национална телевизия.

Той продължи по тази скандална тематика:

Другият образец - шефът на театъра е човек на Българска социалистическа партия. Но до момента не съм чул някой да го е упрекнал за това. Ако на идващите избори обаче той съпровожда Корнелия Нинова и се държи по този начин унизително пред нея, като Кръстева пред Доган, на идната заран ще бъде написано на вратата му “ Изчезвай БСП”. Ти можеш да имаш политически убеждения, само че нямаш право да ги проявяваш от името на своята власт.

Характерът на спора е демонстрация на всеки човек. Назначенията са политически по принцип. Ако вземем актьорите, там ще забележим 10 партии. Но в случай че те стартират да се държат като политиците в Народно събрание, представете си какво ще стане?! Това е групово изкуство, не можеш да проявяваш своите политически убеждения от сцената. Госпожа Кръстева направи това. Браво на Ахмед Доган, прилапа и Народния спектакъл. Не бива! Народният спектакъл е на повече от 100 години. Може ли да изброите какъв брой партии са минали през това време. Има ли помен от това? А Народният спектакъл ще остане полезността на България.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР