Причината за появата на пламъци в мотора на Андреа Яноне

...
Причината за появата на пламъци в мотора на Андреа Яноне
Коментари Харесай

Вижте причината за пламъците от мотора на Aprilia в MotoGP теста

Причината за появяването на пламъци в мотора на Андреа Яноне на пистата във Валенсия е била поради опит със скоростната кутия на Aprilia, разкри самият водач. Необичайният случай на Яноне наложи появяването на червени знамена за няколко часа в теста след края на сезона. Пламъците се появиха на правата преди влизането в завой номер 1. Съотборникът на Яноне - Алейш Еспергаро призна, че Aprilia са показали и други нови елементи за мотора във Валенсия, някои от тях - неприемливи.

Andrea Iannone says the his Valencia MotoGP test fire was caused by an " extreme " Aprilia gearbox experimenthttps://t.co/0SCxRFWLpg
— Autosport (@autosport) 21 ноември 2019 година
" Развихме доста висока скорост и дружно с пробната скоростна кутия това докара до пожар. Скоростната кутия бе по-къса от предходната, защото разбрахме, че някои тимове употребяват тъкмо такава и това им носи повече мощ. Рискувахме и резултатът бе пожарът ", разкри Яноне. " Уплаших се доста, тъй като се случи на правата. Стана ми доста топло, а на спирачката се появи масло. Бях сърдит, само че това е част от процеса. Пробваме разнообразни неща, с цел да намерим повече конски сили ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР