Причината за подобна неприязън е откритата ѝ намеса в брака

...
Причината за подобна неприязън е откритата ѝ намеса в брака
Коментари Харесай

Кралски експерт насмете Камила: Тя е бреме за Чарлз!

Причината за сходна злост е откритата ѝ интервенция в брака на Чарлз и принцеса Даяна. Именно това провинение не могат да ѝ простят британците, като се има поради и нещастната орис на лейди Ди. И въпреки години по-късно даже синовете на именитата принцеса да се помириха с избора на татко си, даже кралските специалисти правят оценка нейното неприятно въздействие върху него.

В прорез с обичайните правила и като че ли на инат на починалата Елизабет актуалният крал връчи купата кралица консорт на законната си брачна половинка. Славата на Камила обаче не му оказва помощ в полето на дипломацията и интернационалните връзки. Въпреки упованията за мощна откъм събития година досега изводът е, че кралицата даже вреди на мъжа си. Зад тези думи застава изтъкнат кралски специалист.

Според Том Бауър, за който поддръжката на монархията е даже специалност, предходните години са били много по-силни откъм кралски задължения и визити в чужбина. Причината за това специалистът открива във въздействието точно на кралицата консорт. Лошата ѝ известност освен че не оказва помощ на краля, само че даже му пречи в най-важните интернационалните контакти. И въпреки Чарлз да поддържа жена си напълно, може би в един миг условията на двора ще надделеят над персоналните му цели.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР