Причината за освобождаването на Гергана Алексова е несправяне с поставените

...
Причината за освобождаването на Гергана Алексова е несправяне с поставените
Коментари Харесай

НКЖИ отговори на БСП

Причината за освобождението на Гергана Алексова е несправяне с поставените задания, макар голямото предпочитание, което тя имаше и политическата поддръжка, която тя имаше по време на съдружното държавно управление. Това разгласи инж. Златин Крумов, шеф на компанията.

Факт е, че с помощта на голямата експертиза на госпожа Алексова за избрани интервали от време компанията остана без горива, без услуги по хигиенизиране на жп гарите и застраховка трудова акцидент на чиновниците. Наложи се да работим изключително, поемайки големи опасности за разрешаването на основаните проблеми, изясни още Крумов.

Той съобщи, че приема решението на УС на НКЖИ за освобождението ѝ като рационално, а не прочувствено.

Членове на Българска социалистическа партия са заплашвали генералния шеф на Националната компания " Железопътна инфраструктура " инж. Златин Крумов, сподели още той по време на брифинга.

По-рано през днешния ден Българска социалистическа партия даде брифинг на който стана ясно, че от Министерството на превоза е бил уволнен зам.-изпълнителния шеф на Националната компания за железопътна инфраструктура - Гергана Алексова. Тя е член на столетницата и било съвсем несъмнено, че няма правни учредения за отстраняването ѝ от служба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР